Νέα ταινία με τον Μπισμπίκη θα γυριστεί στη Βυτίνα - Ζητούνται βοηθητικοί ηθοποιοί!

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ
ΒΥΤΊΝΑ 20/6/2024
Να σταλούν φωτογραφίες και βιογραφικά στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Η εταιρεία παραγωγής ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ έχει αναλάβει την παραγωγή της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη με τίτλο ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΦΛΕΒΑ. Πρωταγωνιστής είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Μαρία Κεχαγιόγλου, η Μπέτυ Αρβανίτη η Κλέλια Ρένεση κά.
Για τις ανάγκες της ταινίας θα πραγματοποιήσουμε κάποια γυρίσματα από 17 -20 Ιουνίου στη Βυτίνα και θα θέλαμε τη βοήθειά σας για την ανεύρεση κάποιων βοηθητικών ηθοποιών.
πιο συγκεκριμένα θα χρειαστούμε για μια νυχτερινή σκηνή που θα διαδραματιστεί σε ξενώνα στη Βυτίνα στις 20 Ιουνίου περίπου 20 άτομα βοηθητικούς ηθοποιούς. Ιδανικά θα θέλαμε 3 οικογένειες. 1 οικογένεια γύρω στα τριάντα, 2 οικογένειες μεγαλύτερες ηλικιακά και οι υπόλοιποι σε μεγαλύτερες ηλικίες γυναίκες και άντρες άνω των 40.
Σχετικά Άρθρα
- Μαυρίκι Τεγέας | Γιορτάζει το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου εν Βουνένοις
- Σε 22 προσλήψεις πυροπροστασίας προχωρά ο Δήμος Τρίπολης
- Νέος πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Φράνσις Πρέβοστ-Eπέλεξε το όνομα «Λέων 14ος»
- Πτωχός: "Εξέλιξη που δείχνει έμπρακτα ότι η Μεγαλόπολη και η Αρκαδία έχει μπει στο επενδυτικό ραντάρ της χώρας"
- «SOS - Ζει η Γορτυνία μισή?…» | Το Σάββατο (10/5/2025) η ημερίδα στην Αθήνα