Φαήλος Κρανιδιώτης για τον Ήρωα Κρατημένο από τη Γορτυνία: "Αθάνατος"!
Σε αναρτήσή του, από τη Γορτυνία, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, αναφέρει ... "Χθες πήγα στο Καλονέρι Λαγκαδίων Γορτυνίας. Κηδέψαμε με στρατιωτικές τιμές τον τελευταίο υπερασπιστή της πύλης της ΕΛΔΥΚ, τον εφ. Ανθυπασπιστή Αναστάσιο Κρατημένο, ένα λιοντάρι του εθνικού χρέους, που με το οπλοπολυβόλο του κάλυψε συμπτυσσόμενους συναδέλφους του, σώζοντας τους, περισυνέλεξε στηννθεση μάχης του δύο τραυματίες συναδέλφους του και συνέχισε να θερίζει εχθρούς ως την ύστατη θυσία του.
Γύρω η δασόεσσα αρκαδική γη υποδεχθηκε στην ομορφη φύση της το παληκάρι της. Αθάνατος."
Σχετικά Άρθρα
- Τένις | 3η & 4η θέση για Τριανταφύλλου και Τσούτσο της ΑΕΚ Τρίπολης στα Masters της Στ΄ Ένωσης Αντισφαίρισης Πελοποννήσου (Α12)
- Διευκρινιστική ανακοίνωση για τις υπογραφές στην καταγγελία για τις εργασίες στον ανδριάντα Κολοκοτρώνη
- Για τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ετοιμάζονται οι αγρότες στην Αρκαδία! (vd)
- Γενική Συνέλευση στο Σύνδεσμο Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης
- Δημήτρης Γκουβάς - Βασίλης Κούγιας | Διαψεύδουν ότι υπέγραψαν καταγγελία για τις εργασίες στον ανδριάντα του Κολοκοτρώνη
1 σχόλιο
-
Χάσου να χαθείς όρθιο μοσχάρι. Σ' έφτιαξε για τα καλά η νουδούλα κι έγινες νοματαίος κι εσύ






