Φαήλος Κρανιδιώτης για τον Ήρωα Κρατημένο από τη Γορτυνία: "Αθάνατος"!
Σε αναρτήσή του, από τη Γορτυνία, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, αναφέρει ... "Χθες πήγα στο Καλονέρι Λαγκαδίων Γορτυνίας. Κηδέψαμε με στρατιωτικές τιμές τον τελευταίο υπερασπιστή της πύλης της ΕΛΔΥΚ, τον εφ. Ανθυπασπιστή Αναστάσιο Κρατημένο, ένα λιοντάρι του εθνικού χρέους, που με το οπλοπολυβόλο του κάλυψε συμπτυσσόμενους συναδέλφους του, σώζοντας τους, περισυνέλεξε στηννθεση μάχης του δύο τραυματίες συναδέλφους του και συνέχισε να θερίζει εχθρούς ως την ύστατη θυσία του.
Γύρω η δασόεσσα αρκαδική γη υποδεχθηκε στην ομορφη φύση της το παληκάρι της. Αθάνατος."
Σχετικά Άρθρα
- Γιορτή και γλέντι στον Ροεινό Αρκαδίας με πρωταγωνιστές το μέλι και τα καρύδια! (vd)
- Δημητσάνα | Η κάρα και τα λείψανα του Αγίου Διονυσίου του Σοφού και το αίτημα επιστροφής τους στον τόπο που συνδέθηκε με την ιστορία του
- Στη Δημητσάνα η Άντζελα Γκερέκου: "Ένας τόπος με βαθιά ιστορική μνήμη και ξεχωριστή πνευματική παράδοση"
- Εμβληματικά κλασικά αυτοκίνητα από όλο το κόσμο “παρκάρουν” στη Δημητσάνα!
- Πρώτο sold out για τον μουσικό "Σασμό" με Κατσίγιαννη και Σαμόλη | Το γλέντι μεταφέρεται από το Κτήμα Κουμπούρη στο Sunset, συνεχίζονται οι κρατήσεις!
1 σχόλιο
-
Χάσου να χαθείς όρθιο μοσχάρι. Σ' έφτιαξε για τα καλά η νουδούλα κι έγινες νοματαίος κι εσύ






