Τα προβλήματα του βιολογικού καθαρισμού της Βυτίνας συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Γορτυνίας
Τα προβλήματα του βιολογικού καθαρισμού της Βυτίνας συζητήθηκαν στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γορτυνίας, μετά από ερώτηση του Παναγιώτη Μέγα.
Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι κατά διαστήματα προκύπτουν προβλήματα που αντιμετωπίζονται μέσα από ενέργειες του δήμου Γορτυνίας, ενώ αναφέρθηκε και σε απαλλακτικές δικαστικές αποφάσεις μετά από αναφορά Βυτιναίων.
Επίσης, αναφέρθηκε σε μία πλήρη καταγραφή που έχει γίνει στη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού και να μπορεί να εκσυγχρονιστεί και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες.
Κάθε έτος, απαιτούνται, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, 100.000 ευρώ για την ορθή λειτουργία του βιολογικού. Για την αναβάθμιση, απαιτείται ένα ποσό 300.000 ευρώ.
«Έχουν δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες για την αναβάθμιση, αλλά και να λειτουργεί κανονικά στην καθημερινότητα» είπε.
Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Μέγας ζήτησε να μάθε αν δουλεύει ο βιολογικός, με τον Δήμαρχο να απαντά θετικά.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Επιτυχημένη υλοποίηση κινητικότητας Erasmus+ του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης στην Ισπανία (εικόνες)
- Στη Μεγαλόπολη παρουσιάζεται το λεύκωμα «Ιερά Μονή Παναγίας Κολοκοτρώνη»
- Το πρόγραμμα αγώνων για τις όλες τις ομάδες του Αστέρα Τρίπολης! (21-22.3.2026)
- Μπάσκετ - ΕΣΚΑΚ | Οι αγώνες για Λεωνίδιο, Πήγασο και Απόλλωνα Τυρού (21-23.3.2026)
- ΔΕΥΑΤ | Στέφανος Χατζόπουλος: «Κάνουμε μειώσεις στους λογαριασμούς του νερού για τη συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας»
2 σχόλια
-
Ενο ο Στάθης είναι πολλής χαχαχα!
Για γέλια μόνο... -
Γιατρέ είσαι λίγος !!!






