Υποτροφία στο φημισμένο Brown University για τον Γορτύνιο πολίστα, Δημήτρη Κρατημένο - Συγχαρητήρια από Κούλη!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΣΤΟΝ ΓΟΡΤΥΝΙΟ ΠΟΛΙΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ
Ο ταλαντούχος πολίστας και άριστος μαθητής Δημήτρης Κρατημένος από τη Γορτυνία για ακόμη μια φορά μας κάνει όλους περήφανους!
Εξασφάλισε πλήρη υποτροφία στο φημισμένο Brown University και το γεγονός πως είναι και αριστούχος μαθητής εκτός από άριστος αθλητής, προσδίδει στις αθλητικές του επιδόσεις ακόμη μεγαλύτερη αξία.
Ο Γορτύνιος νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και MVP του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Παίδων του 2022 και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων το 2023 στο πόλο, ανοίγει μια νέα σελίδα σε αθλητικό και ακαδημαϊκό επίπεδο, στην Αμερική, παρότι ήταν εξασφαλισμένη η θέση του στο ρόστερ των «πρασίνων» !
Ο Δημήτρης θα πάρει πτυχίο από ένα ιστορικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην δεκάδα των κορυφαίων των ΗΠΑ για το 2023 ενώ στην υδατοσφαίριση στοχεύει να πρωταγωνιστήσει τόσο στην Ivy League όσο και σε παναμερικανικό επίπεδο τα επόμενα χρόνια.
Καλή επιτυχία Δημήτρη!
Ως Δήμαρχος Γορτυνίας συγχαίρω και ευχαριστώ τον αριστούχο πολίστα Δημήτρη για τις χαρές που μας προσφέρει και τα πρότυπα που δημιουργεί για την επόμενη γενιά. Συγχαρητήρια και στους γονείς του που τον στηρίζουν με κάθε τρόπο και του εμφυσούν τις αξίες του αθλητισμού και της ζωής!
Εκ του Δήμου Γορτυνίας
Σχετικά Άρθρα
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη (3/7/2025) στη Γορτυνία!
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή στη Γορτυνία!
- «Καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς» της Γορτυνίας
- Ο Δήμαρχος Αθηναίων προσκλήθηκε για τον εορτασμό της Αγίας Κυριακής, Πολιούχου της Δημητσάνας
- Δήμαρχος Γορτυνίας: "Αυτός είναι ο λόγος που ζήτησε το Υπουργείο Υποδομών την αναβολή της συνάντησης για τον δρόμο"