107 νέους κάδους απορριμμάτων προμηθεύτηκε ο Δήμος Γορτυνίας
Συνολικά, εκατόν επτά (107) καινούργιους κάδους συμβατικών απορριμμάτων προμηθεύτηκε ο Δήμος Γορτυνίας.
Θα τοποθετηθούν σε όλες τις δημοτικές κοινότητες είτε ως προσθήκες στα σημεία που χρειάζονται ενίσχυση, είτε αντικαθιστώντας παλαιότερους κάδους που δεν λειτουργούσαν σωστά, ώστε να διευκολυνθεί η καθημερινότητα των κατοίκων και να βελτιωθεί το σύστημα αποκομιδής.
Οι νέοι κάδοι είναι πλαστικοί με καπάκι και ειδικό ποδομοχλό που επιτρέπει στους πολίτες να εναποθέτουν τα απορρίμματά τους εύκολα, και κάποιοι διαθέτουν τάπα εξόδου απορροής υδάτων ενσωματωμένη στον πάτο του κάδου.
«Η συνολική βελτίωση της καθαριότητας, η ευπρέπεια της εικόνας και η εξασφάλιση ενός υγιεινού περιβάλλοντος για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Γορτυνίας είναι πρώτιστη προτεραιότητα για την Δημοτική αρχή», δήλωσε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης.
Εκ του Δήμου Γορτυνίας
Σχετικά Άρθρα
- Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από μαθητές του Μουσικού Σχολείου και του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
- Το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας δεν συμφωνεί με την εισήγηση παύσης του ΕΠΑΛ Γορτυνίας
- Πλακιάς σε Άδωνι: "Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού, θα γίνετε ξανά τηλεβιβλιοπώλης"
- Το ψήφισμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μπουρνάκη
- "Ναι" από το Δημοτικό Συμβούλιο για Εθελοντικό Κλιμάκιο στα Τρόπαια Γορτυνίας






