Γορτυνία | Ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης της Δημοτικής οδού "Σύρνα - Βιδώνι" (εικόνες)
.
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου της Δημοτικής Κοινότητας Σύρνας της Δημοτικής Ενότητας Τρικολώνων προς τον οικισμό Βιδώνι, μήκους περίπου 800 μέτρων καθώς και η τσιμεντόστρωση τμήματος περίπου 150 μέτρων, λύνοντας χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.
Η ολοκλήρωση του έργου συμβάλλει στην ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών οδήγησης με την μείωση των κινδύνων ατυχημάτων εξασφαλίζοντας την πιο ομαλή και ασφαλή μετακίνηση για τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τις αγροτικές ιδιοκτησίες.
Το έργο περιλάμβανε εργασίες, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας, χωματουργικών, ασφαλτικών, καθώς και εργασίες για την σήμανση και την ασφάλεια στη Δημοτική οδό Σύρνα- Βιδώνι και εκτελέστηκε από τον Δήμο Γορτυνίας με χρηματοδότηση από το 5ο ΕΑΠ (Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα - ΔΕΗ).
«Η αναβάθμιση του οδικού δικτύου με τα πολλαπλά θετικά οφέλη στην τοπική κοινωνία και οικονομία, αποτελεί πρώτιστο στόχο της δημοτικής Αρχής» , δήλωσε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης.
Εκ του Δήμου Γορτυνίας
Σχετικά Άρθρα
- Πλήθος μαθητών από την Τρίπολη στον Άγιο Ανδρέα Πατρών (εικόνες)
- Σε Λεωνίδιο, Μονή Ελώνης, Πελετά, Άγιο Πέτρο και Μονή Μαλεβής ο Μητροπολίτης Επιφάνιος (εικόνες)
- Tigers: "Κλείστε όλα για 2 ώρες στην πόλη και έλατε μαζικά στο γήπεδο"!
- Η Καλαμάτα στη Super League 1 μετά από 26 ολόκληρα χρόνια!
- Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τρίπολης | Κατανυκτικός Εσπερινός με ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιο Γκουρβέλο






