"Είναι αδιανόητο να διαφημιζουμε την χαράδρα του Λούσιου και οι δρόμοι να είναι δυσκολοδιάβατοι ακόμη και για αγροτικό"!
Είναι αδιανόητο να διαφημιζουμε την χαράδρα του Λούσιου και οι δρόμοι Παλαιοχωρι - Ι. Μ. Φιλοσόφου και Παλαιοχωρι Δημητσάνας - Ι. Μ. Προδρόμου να είναι δυσκολοδιαβατοι ακόμη και για αγροτικό. Θα πρέπει ο Δήμος άμεσα να ασκήσει πιέσεις στην Περιφέρεια, αλλιώς να μην διαφημίζεται ο Λούσιος στα τουριστικά φυλλάδια.
Είναι αδιανόητο να μην υπάρχουν τουαλέτες και νερό πόσιμο στο παρκινκ του Προδρόμου, όπου καταλήγουν τα αυτοκίνητα και οι προσκυνητές πρέπει να περπατήσουν ακόμη 20 λεπτά.
Για όλους τους παραπάνω λόγους Menalon Trail, ο μόνος ασφαλής και οικολογικός τρόπος προσέγγισης στα μοναστήρια του Λούσιου.!!!
Ι.Λ.
Σχετικά Άρθρα
- Σεισμός μέσα στη νύχτα κοντά στο Λεωνίδιο
- Το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «ΝΕΜΑ» άνοιξε τα φτερά του στη Δημητσάνα! (εικόνες)
- Λαϊκή Συσπείρωση Γορτυνίας: "Άμεσα αποκατάσταση βατότητας της ΕΟ Βυτίνας - Αρχαίας Ολυμπίας και διαμόρφωση εναλλακτικών διαδρομών''
- Τρόπαια | Οι Γορτύνιοι αποφάσισαν μαζική κινητοποίηση στις 15 Ιουλίου στο Υπουργείο Υποδομών!
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού | Μια χορευτική παράσταση αφιερωμένη στη μνήμη, τις ρίζες και τις ανθρώπινες διαδρομές (vd)
2 σχόλια
-
Με αυτόν τον Δήμαρχο που επιλέξατε οι Γορτυνία αυτά σας αξίζουν. Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνει η Γορτυνία το θρευτάρι σας. Μαμ, κ@κ@ και νάνι.
-
Βρε μην ενοχλείτε το Δήμαρχο με τέτοια ανόητα πράγματα!!!!!
Για ταξετου φαγητό και προσευχή στη Μονή καθημερινά να δείτε τι υπερπιεσεις θα ασκήσει.........
Με μπαρόμετρο θα κυκλοφορεί!!!






