Καπλάνης: "Η δημοτική αρχή Γορτυνίας, άπραγη στα μεγάλα έργα και αδιάφορη στα μικρά"

Ανακοίνωση
Για την Βυτίνα και την Γορτυνία το Τριανταφυλλίδειο ίδρυμα, η μονοδρόμηση - ανάπλαση, το Μουσείο μελισσοκομίας, η λειτουργία του βιολογικού, η αξιοποίηση της κατασκήνωσης αποτελούν έργα που θα προωθήσουν την ανάπτυξη και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.
Η δημοτική αρχή Γορτυνίας, αδύναμη να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μεγάλα έργα (ακόμα και αυτά που είχαν προγραμματιστεί), δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στα μικρά και καθημερινά.
Δύο (2) μήνες υπάρχει μεγάλη διαρροή νερού στην Βυτίνα η οποία δεν έχει επισκευαστεί.
Η δημόσια έκκληση του Δήμου για προστασία των υδάτινων πόρων, λελογισμένη και ορθολογική χρήση του νερού, είναι λόγια... κενά περιεχομένου.
Γιώργος Καπλάνης
Σχετικά Άρθρα
- 10ο TRIPolis Rock Fest | Αυτό είναι το συνοπτικό πρόγραμμα!
- Φωτογραφικά κλικ και οι νικητές του διαγωνισμού από το πιο hot πάρτι της πόλης!
- Το ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας καταγγέλλει κομματικές επιλογές διοικητών στα νοσοκομεία - Όσοι δεν είναι "δικοί τους", αποκλείονται!
- Δόριζα | Έκτακτη συνάντηση για τις εξελίξεις με τις μπαταρίες αποθήκευσης ενέργειας
- Η ξεχασμένη αναστήλωση και η Αρκαδία που δεν ξέρει τι θέλει!