Τροχόσπιτα με τουρίστες προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη Μονή Φιλόσοφου Γορτυνίας - Είδαν τους διαλυμένους δρόμους και γύρισαν πίσω!
Σε ανάρτηση του κ. Ιωάννη Μακρή, αναφέρεται ότι "περίπου 10 Τροχόσπιτα πήραν τον δρόμο Παλαιοχώρι -Φιλοσόφου για να πάνε στα μοναστήρια.
Οι οδηγοί δεν γνώριζαν ότι ο δρόμος είναι κατεστραμμένος γιατί οι υπεύθυνοι της "συντήρησής" του δεν ασχολήθηκαν με αυτόν και δεν τον "συντήρησαν" με αποτέλεσμα τώρα να χρειάζεται "επισκευή" δηλαδή μια πολύ μεγαλύτερη δαπάνη (βλάβη) για το Ελληνικό Δημόσιο.
Με πολύ κόπο (λόγω του όγκου των οχημάτων) όταν κατάλαβαν ότι απλά θα έσπαγαν τα τροχόσπιτα γύρισαν προς τα πίσω ...
Νομίζω ότι η δυσφήμιση της χώρας είναι μεγάλη ...
Έχω καταθέσει σχετικό αίτημα ΆΜΕΣΗΣ επισκευής στο Δήμο θέτοντας το θέμα όπως πρέπει και αναμένω τις ενέργειές του ..."
Σχετικά Άρθρα
- Τρίπολη | Αγρυπνία την Πέμπτη (20.11.2025) στην Παναγία Γιάτρισσα
- Πρώην κατασκηνώσεις Βυτίνας | Θέμα χρόνου το ΦΕΚ για να περάσουν στον δήμο Γορτυνίας
- Η γιορτή των Πολυτέκνων της Αρκαδίας στο Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (εικόνες)
- Τα διαχρονικά προβλήματα υποδομών της Ηραίας — Ελλείψεις, καθυστερήσεις και προσδοκίες για νέα έργα
- Η Τρίπολη γέμισε με φαντάρους το Σαββατοκύριακο!
1 σχόλιο
-
Τοσο δυσκολο ειναι να μπει μια πινακιδα που να λεει οτι ο δρομος ειναι κλειστος?





