Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Πάος – Κοντοβάζαινα» - «Τι περιμένουν για να φτιάξουν το δρόμο; Να σκοτωθεί κανείς;» (vd)

«Πάος – Κοντοβάζαινα» - «Τι περιμένουν για να φτιάξουν το δρόμο; Να σκοτωθεί κανείς;» (vd)

 

Για την κάκιστη κατάσταση του οδικού δικτύου της Γορτυνίας έχουμε επανειλημμένα γράψει στο kalimera-arkadia.gr.

Σήμερα αναδεικνύουμε ένα άλλο πολύ σημαντικό πρόβλημα. Ο μόνος δρόμος για προσεγγίσει κανείς τα χωριά του τέως Δήμου Κοντοβάζαινας, μετά το κλείσιμο εδώ και χρόνια του δρόμου Παραλογγοί - Τριπόταμα, είναι ο δρόμος από το Πάος της Αχαΐας (συνολικού μήκους δεκατριών χιλιομέτρων).

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας, Μίλτος Λύτρας, πήγε επί τόπου στο σημείο, διαπίστωσε το μέγεθος του προβλήματος και με τοποθέτησή του καλεί τους αρμόδιους να ενδιαφερθούν, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για οχήματα και οδηγούς.

Αναλυτικά η δήλωση του αναφέρει τα ακόλουθα: «Είναι λυπηρό, στο τμήμα αυτό του δρόμου μεταξύ Αχαΐας και Αρκαδίας, «Πάος – Κοντοβάζαινα», που θα έπρεπε οι να αντιμετωπίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σαν μια γέφυρα συνεργασίας και επικοινωνίας, να διαπιστώνεται μια αποκαρδιωτική εγκατάλειψη.

Είναι σχεδόν βέβαιο πως όποιος είναι απρόσεκτος θα σπάσει το αυτοκίνητό του, όπως επίσης και θα βιώσει ένα τρομακτικό φλερτ με τους γκρεμούς άνω των 300 μέτρων που δεν έχουν ούτε προστατευτικές μπάρες.

Καλώ τους αρμόδιους, να ενδιαφερθούν, να γίνει άμεση βελτίωση της βατότητας του δρόμου και σε 15 επικίνδυνα σημεία να χτιστούν τοιχία, πριν θρηνήσουμε θύματα.

Οι Γορτύνιοι γνωρίζουν πόσα σοβαρά ατυχήματα έχουν συμβεί το περασμένο διάστημα, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και της διάβρωσής του.

Σε ένα κοινωνικό γεγονός σήμερα στην Κοντοβάζαινα, όπου αποχαιρετήσαμε συγγενικό μου πρόσωπο, τυχαία συνάντησα τον πρώην Υπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο και του ζήτησα προσωπικά να ενδιαφερθεί τόσο για το τμήμα αυτό «Πάος – Κοντοβάζαινα», όσο και για το δρόμο «Βυτίνα - Αρχαία Ολυμπία». Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος άκουσε με προσοχή το αίτημα μας και όλων των Γορτυνίων και είμαι βέβαιος πως θα αναλάβει πρωτοβουλία για τα σοβαρά προβλήματα της Γορτυνίας. Τον ευχαριστώ εκ των προτέρων γι’ αυτό.

Περιμένω να μεταφέρει στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα τα δίκαια αιτήματα μας. Καλώ όλους τους Γορτύνιους να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τα προβλήματα του τόπου μας και να πάψουμε να βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας. Είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί θα εξασφαλίσουμε για τη Γορτυνία μας ένα καλύτερο μέλλον

Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας

Υπ. Δήμαρχος Γορτυνίας»

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...