Γιώργος Καπλάνης: "Η Γορτυνία και οι πολίτες πληρώνουν ακριβά την εγκατάλειψη της ανακύκλωσης"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Γορτυνίας από τον Δεκέμβριο του 2019 έχει σταματήσει τα προγράμματα ανακύκλωσης και μέχρι σήμερα όπως αναφέρει στις ετήσιες εκθέσεις ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), δεν έχει επίδειξη διάθεση για επανεκκίνηση του προγράμματος.
Η ανακύκλωση στη Γορτυνία έχει εγκαταλειφθεί.
Οι μεγαλόστομες προεκλογικές υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής για νέα προγράμματα ανακύκλωσης και μείωσης των δημοτικών τελών, αποδείχθηκαν εξαγγελίες χωρίς αντίκρισμα.
Απογοητευτική είναι η εικόνα των κάδων ανακύκλωσης που παραμένουν ανενεργοί σε διάφορα σημεία των χωριών μας, για να θυμίζουν την αδράνεια και την ασυνέπεια λόγων και έργων.
Η δυνατότητα μείωσης του κόστους διαχείρισης απορριμμάτων για τον Δήμο καθώς και των δημοτικών τελών για τους πολίτες μέσω εφαρμογής προγραμμάτων ανακύκλωσης, παραμένουν ανεκπλήρωτες υποσχέσεις που κοστίζουν ακριβά.
Σχετικά Άρθρα
- Πρώτη επαφή με την αγορά εργασίας; Χτίσε υγιείς βάσεις για το μέλλον σου!
- Λευκή ισοπαλία η Κ15 του Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του ΠΑΟ
- Ήττα για την Κ17 του Αστέρα
- Αστέρας | Ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα και απαίτησε: "Πηγαίντε στο Αγρίνιο και φέρτε το διπλό" (vd)
- Αστέρας Τρίπολης | Το αποτέλεσμα που θέλει στο Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός και τι ισχύει για τις ισοβαθμίες






