Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κέφι και χορός στο γλέντι της Αδελφότητας Κοντοβάζαινας (vd)

Κέφι και χορός στο γλέντι της Αδελφότητας Κοντοβάζαινας (vd)

Τον καθιερωμένο ετήσιο χορό της πραγματοποίησε η Αδελφότητα Κοντοβαζαίνης στα «1000 αστέρια» στην Αθήνα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, καθώς η πρόεδρος Σούλα Κιούση αφού έδωσε ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά αναφέρθηκε και στα άτομα που δεν είναι πλέον μαζί μας.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των Κοντοβαζαινιτών, μια εκδήλωση που εξελίχθηκε με πολύ χορό και κέφι.

Στην εκδήλωση αναφέρθηκε και μια σκέψη που έχουν οι Γορτύνιοι να δημιουργήσουν ένα κατάστημα στην Αθήνα, το οποίο θα πουλά προϊόντα από τη Γορτυνία και θα μπορεί από εκεί να τα προμηθεύονται όλοι οι Γορτύνιοι.

Ευχαριστήριο μήνυμα της προέδρου Αδελφότητας Κοντοβαζαινιτών Σούλας Κιούση:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Κοντοβαζαινιτών την Κυριακή 19/1/14 το μεσημέρι στο κέντρο "Χίλια αστέρια"! Ευχαριστώ όλους τους Κοντοβαζαινίτες και τους φίλους της Κοντοβάζαινας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και είχαμε προσέλευση πλέον των 220 ατόμων! Ευχαριστώ όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την όμορφη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθειά που προσέφερε ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητές του. Ευχαριστώ τον τέως Πρόεδρό μας Βασίλη Ε. Γούβη, που ταξίδεψε από την Λάρισα για να είναι κοντά μας, αλλά και για την πολύτιμη βοήθειά του , τόσο κατά τις προετοιμασίες της εκδήλωσης , όσο και κατά την πραγματοποίηση αυτής! Ευχαριστώ τον τέως Γραμματέα μας Κώστα Βασιλάκη (γαμπρό της Κοντοβάζαινας), που ταξίδεψε από την Νάξο για να είναι μαζί μας! Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος μας κος Γιάννης Γιαννόπουλος, ο Αντιδήμαρχος μας κος Γιάννης Αθανασόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πολιτευτές, εκπρόσωποι του Ιδρύματος Γεωργίου και Δήμητρας Τσακάλου, ο εκδότης της εφημερίδας μας "Γορτυνία" κος Κώστας Καλύβας, η διευθύντρια κα Πέννη Καλύβα, ο Πάτερ Λεωνίδας Θωμάς, ο οποίος και ευλόγησε την πίτα μας, συμπατριώτες από τον Επιχειρηματικό κόσμο και τον συμπατριώτη μας τραγουδιστή Γιάννη Μητρόπουλο ο οποίος μας τραγούδησε.. Όλους τους ευχαριστώ θερμά! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της τοπικής ενότητας Κον/ης κο Βασίλη Π. Γούβη και τον Πρόεδρο του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κον/νης κο Κώστα Χρυσανθακόπουλο, που ταξίδευσαν από Κοντοβάζαινα για να είναι μαζί μας, αλλά αναγκάστηκαν να επιστρέψουν εσπευσμένα στο χωριό μας λόγω κοινωνικού γεγονότος... αφήνοντας πίσω αντιπροσώπους τους. Η Πίττα και τα γλυκά ήταν προσφορά της συμπατρίωτησάς μας Στρατηγούλας Γούβη που διατηρεί Ζαχαροπλαστείο την οποία και ευχαριστούμε πολύ και της ευχόμαστε υγεία και καλές δουλειές. Ευχαριστώ τους αγαπητούς Συμπατριώτες, οι οποίοι πέραν της παρουσίας τους προσέφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου κι αυτούς που ενίσχυσαν οικονομικά το ταμείο μας με τα παρακάτω ποσά για τους καταστατικούς σκοπούς της Αδελφότητας και ελπίζω να βρεθούν κι άλλοι μιμητές.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Kalimera Arkadia και το ανερχόμενο Αστέρι της Δημοσιογραφίας, τη δική μας Βάσω Παπαδοπούλου το Γένος Φωτοπούλου που κάλυψαν την εκδήλωσή μας.
Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...