Γορτύνιος ο νέος Αττικάρχης της Αστυνομίας!

Το Ανώτατο Συμβούλιο της Ελληνικής Αστυνομίας υπό την Προεδρία του Αρχηγού Δημ. Μάλλλιου, έκρινε στις 16/12025 προακτέο στο βαθμό του Υποστρατήγου, τον Ταξίαρχο Αθανάσιο Αποστ. Κάμπρα.
Στη συνέχεια με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ-ΑΣ στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής τοποθετήθηκε ο Υποστράτηγος κ.Κάμπρας, που πριν κατείχε τη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής.
Ο Αθανάσιος Απ. Κάμπρας κατάγεται από το Λιβαδάκι (Τσιάρεσι) Γορτυνίας και το Κιβέρι Αργολίδας. Ο ίδιος στο παρελθόν έχει υπηρετήσει σε πολλές νευραλγικές θέσεις του Σώματος, όπως στη Γενική Ασφάλεια, στην Αντιτρομοκρατική υπηρεσία κ.α. Ακόμα έχει διατελέσει Διοικητικής του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου, Διοικητής της Ομάδας ΔΙΑΣ καθώς και Υποφρούραρχος της Βουλής των Ελλήνων.
Η εφημερίδα μας τον συγχαίρει θερμά!
Π.Κ. – Εφημερίδα “Γορτυνία”
Σχετικά Άρθρα
- 2025 | Γιορτάζει το εξωκλήσι του Μαηθανάση στην Τρίπολη
- Σεμινάριο στρατηγικής και δεξιοτήτων στο Λεβίδι
- Και δεύτερος νεκρός από το τροχαίο στο Λεβίδι - Δεν τα κατάφερε ο οδηγός του αγροτικού
- Έφυγε από τη ζωή ο Εμμανουήλ Χρ. Λαμπρόπουλος, σε ηλικία 89 ετών
- Έξαλλοι οι Γορτύνιοι με Σκαντζό: "Κατέβα κάτω - Σπίτι σου ήρθαμε για να μας διώξεις;" (vd)