Στάθης Κούλης: "Αν χρειαστεί θα βγάλουμε δίσκο στις εκκλησίες, για να βοηθήσουμε το κράτος να φτιάξει την παράκαμψη Λαγκαδίων"! (vd)
Με ... σκωπτική διάθεση, ο δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης πρότεινε να γίνει έρανος και να βγει δίσκος στις εκκλησίες για να μαζευτούν χρήματα και να βοηθηθεί το ελληνικό κράτος να φτιάξει την παράκαμψη των Λαγκαδίων.
Σύμφωνα με το "Καλημέρα Αρκαδία", ο δήμαρχος είπε στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ... "Θυσιάζουμε τα πανηγύρια ας και τις εκδηλώσεις. Αν χρειαστεί, θα προχωρήσουμε και σε έρανο. Θα βγάλουμε δίσκο στις εκκλησίες για να τους βοηθήσουμε. Για να ενισχύσουμε το αναξιοπαθές κράτος μας που δηλώνει αδυναμία παρά τα άπειρα δις του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης."
Tags:
Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας, Στάθης Κούλης, Εθνική οδός Τρίπολης Πύργου, Παράκαμψη Λαγκαδίων, Κατολισθήσεις,Σχετικά Άρθρα
- Έγκριση χρηματοδότησης 12,86 εκατ. € για έργα στην Πελοπόννησο - Δύο στη Γορτυνία | Πτωχός: «Εξασφαλίζουμε πόρους και τους μετατρέπουμε σε έργα»
- ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ | Νίκη για τους παίδες του Αρκαδικού, αναβολή για τις νεανίδες του Πελασγού
- Διήμερο αφιέρωμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Νόσο Alzheimer’s και την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία
- Κύπελλο Αρκαδίας | Νίκες για ΑΟ Νέων, Απόλλωνα Τυρού, ΑΕΚ και Νεστάνη
- Πανθυρεατικός | Με το αριστερό η πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική – Ήττα 0-2 από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου
7 σχόλια
-
Για δίσκο μόνο αυτός θα μπορούσε να το σκεφτεί και να το πει!
Εκεί που τρέχει στις δημόσιες σχέσεις με διαφόρους μεγάλους για να χαμογελάει στις φωτογραφίες που τραβάει συνεχώς η συνεργάτης του, πιέζει καθόλου για το δρόμο; Μπα.... -
μηπως πρέπει να διαγραφει απο τον χάρτη , η κάτω Γορτυνία;;;
θα γλυτώσουν όλοι. οι επάνω και οι κάτω.... -
Για να πάρει καινούργιο αμάξι του Δήμου και να κόβει βόλτες σε μνημόσυνα και κηδείες είχε ......αλλά αυτόν ψηφίσαμε οι Γορτύνιοι, αυτός είναι ο δήμαρχος μας . Ανίκανος και χαραμοφαης.
-
Εσύ ο ταπεινός με τους μεγάλους σταυρούς θα ανακατέψεις την Εκκλησία?
-
Τι είπε το άτομο θα του κοπεί το βετουλι και το παϊδάκι για να κάνει έργα;;;;;
Εεεεεεε αυτό πάει πολύ για κοροϊδία προς τους Γορτύνιους!!! -
η παρακαμψη λαγκαδιων πρεπει να υλοιποιηθει αμεσα...
-
Μη πέφτεις τόσο χαμηλά με τέτοιες βλακείες. Αρκετά προκαλείς με την αφάνεια σου αλλά και με την συντεχνία σου με τον Μέγα.






