Σε "έκτακτη ανάγκη" η Γορτυνία μέχρι τις 29 Μαΐου!
Παρατείνεται έως τις 29 Μαΐου, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Παπαευσταθίου, η κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γορτυνίας, καθώς εξακολουθούν να ισχύουν οι λόγοι κήρυξης και το έργο της διαχείρισης των συνεπειών που προέκυψαν από τις κατολισθήσεις που εκδηλώθηκαν στις 29-03-2025 και στις 05-04-2025 στην περιοχή δεν έχει ολοκληρωθεί.
Η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας δημοσιεύθηκε σήμερα κατόπιν του αιτήματος παράτασης που υπέβαλε ο Δήμος Γορτυνίας.
Εκ του Δήμου Γορτυνίας
Σχετικά Άρθρα
- Ο Αρκάς Γιώργος Παναγιωτακόπουλος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κολύμβησης, Χαράλαμπο Ταϊγανίδη
- Επίσκεψη Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο Δεκαζειο Γηροκομείο και ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Μαντινείας (εικόνες)
- Μελωδίες, κάλαντα και γιορτινές ευχές γέμισαν την Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)
- Μελωδικές ευχές, κάλαντα και χαμόγελα στο Δημαρχείο Γορτυνίας
- Παραμονή Χριστουγέννων στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες)
1 σχόλιο
-
Το χρήμα να πέφτει χωρίς μειοδότη...






