Λαμπρόπουλος: "Ο δρόμος στα Λαγκάδια μπορεί να ανοίξει μέχρι τις 15 Μάϊου"!
Μία συγκεκριμένη ημερομηνία για την επαναλειτουργία του δρόμου στα Λαγκάδια που έχει κλείσει μετά τις πρόσφατες κατολισθήσεις, ανάφερε ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, με την παρουσία 150 ατόμων από τη Γορτυνία.
«Σε δεκαπέντε ημέρες μπορούμε να δώσουμε το δρόμο σε κυκλοφορία. Να ανοίξει άμεσα ο δρόμος. Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου" είπε ο κ. Λαμπρόπουλος, δίνοντας μία συγκεκριμένη προοπτική για την επίλυση ενός σοβαρού ζητήματος για την περιοχή.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Tags:
Χρήστος Λαμπρόπουλος, Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, Κατολισθήσεις, Εθνική οδός Τρίπολης Πύργου,Σχετικά Άρθρα
- Η "Ενωμένη Ρωμηοσύνη" οργανώνει μονοήμερη πνευματική εξόρμηση σε ιερά προσκυνήματα της Αττικής
- Σύνδεσμος των εν Αττική Λαγκαδινών για το βανδαλισμό της προτομής Πλουμπίδη: "Πρωτοφανές περιστατικό για το χωριό μας, έχει την καταδίκη όλων μας"
- Η Παγγορτυνιακή ζητά άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών - "Αδράνεια και αδιαφορία για την Εθνική Οδό Τρίπολης - Πύργου"
- Μαθητές από τη Μεγαλόπολη και την Τρίπολη γιόρτασαν την Ημέρα της Ευρώπης (εικόνες)
- Μάκαρης - Φαράντος | "SOS για τα Λαγκάδια: Η Αρκαδία δεν μπορεί να περιμένει άλλο!"
2 σχόλια
-
ΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑ... ΛΑΠΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!!
-
Άμα ήταν να βάλουν ανεμογεννήτριες, θα τόν άνοιγαν τον δρόμο σε μία μέρα.......






