Αντλούν παράνομα νερό από τους πυροσβεστικούς κρουνούς στη Γορτυνία!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
για παράνομη άντληση νερού από τους πυροσβεστικούς κρουνούς.
Ο Δήμος Γορτυνίας ενημερώνει και υπενθυμίζει ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η παράνομη άντληση νερού από τους πυροσβεστικούς κρουνούς.
Υπενθυμίζεται προς όλους τους πολίτες ότι οι πυροσβεστικοί κρουνοί αποτελούν κρίσιμης σημασίας υποδομή για την πυρασφάλεια και τη δημόσια ασφάλεια, και η οποιαδήποτε επέμβαση σε αυτούς χωρίς εξουσιοδότηση συνιστά βαρύ ποινικό αδίκημα.
Η χρήση νερού από τους πυροσβεστικούς κρουνούς απαγορεύεται αυστηρά σε οποιονδήποτε δεν φέρει σχετική άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Οποιοσδήποτε εντοπιστεί να αφαιρεί νερό ή να προκαλεί φθορά σε πυροσβεστικό κρουνό, θα διώκεται ποινικά σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις αρχικές διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και θα του επιβάλλονται ταυτόχρονα διοικητικές και οικονομικές κυρώσεις.
Καλούμε όλους τους πολίτες να σεβαστούν τις υποδομές του Δήμου και να επιδείξουν υπευθυνότητα και συνεργασία. Σε αντίθετη περίπτωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές και άμεσες.
Εκ του Δήμου Γορτυνίας
Tags:
Δήμος Γορτυνίας,Σχετικά Άρθρα
- Φυτεύτηκαν τα έλατα από το χριστουγεννιάτικο στολισμό | Τζιούμης: «Αντιμετωπίζουμε το πράσινο ως μια διαρκή επένδυση στο μέλλον της Τρίπολης» (vd)
- Κακοκαιρία | Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία - Όλη η λίστα! (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Ετήσιο μνημόσυνο για τους Ευεργέτες και Δωρητές του Δήμου Νότιας Κυνουρίας
- Εγγραφές στα Δημοτικά Σχολεία - Η χωροταξική κατανομή ανά σχολείο στην Αρκαδία!
- Με Ζακυνθινό οι κορασίδες του Α.Σ.ΠΕΤ. Τρίπολης σε ουδέτερη έδρα






