Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Συνωστισμός» υποψηφίων Δημάρχων στη Γορτυνία – Όλα τα σενάρια και οι πιθανές υποψηφιότητες!

«Συνωστισμός» υποψηφίων Δημάρχων στη Γορτυνία – Όλα τα σενάρια και οι πιθανές υποψηφιότητες!

Η πιο ενδιαφέρουσα προεκλογική μάχη στην Αρκαδία αναμένεται να δοθεί στο Δήμο Γορτυνίας! Χιλιάδες Γορτύνιοι που ζουν εντός και εκτός Αρκαδίας παρακολουθούν τις δημοτικές εξελίξεις οι οποίοι είναι πολλές και … ανατρεπτικές, σε ορισμένες περιπτώσεις.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» θα σας μεταφέρει τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα για τις δημοτικές εκλογές της Γορτυνίας, με την υποσημείωση ότι μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες είναι βέβαιο ότι έχουν να δούμε ακόμα πάρα πολλά…

Γιάννης Γιαννόπουλος: Ο νυν Δήμαρχος Γορτυνίας θεωρεί ότι έχει επιτελέσει σημαντικό έργο, όμως τα παράπονα που υπάρχουν σε πολλά χωριά, αλλά και το γεγονός ότι αρκετά στελέχη του έχουν αποστασιοποιηθεί ή τον έχουν εγκαταλείψει, μάλλον δείχνει ότι … κάτι δεν κάνει καλά. Σακελλαρίου, Τσαφαράς, Βογιαντζής, Βογιαντζόγλου, Ζούνης είναι μερικά από τα πρόσωπα που κρατούν αποστάσεις από τον Δήμαρχο ή έχουν ήδη φύγει από την παράταξη ή σε άλλες περιπτώσεις έχουν δηλώσει ότι δεν θα ξανακατέβουν… Η μη αντίδρασή του για το κλείσιμο του σχολείου στη Δημητσάνα, οι ακριβές πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι μερικά από τα θέματα που δεν ξεχνάει εύκολα ο κόσμος… Ο ίδιος πάντως δηλώνει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος, με στόχο να συνεχίσει Δήμαρχος για άλλα 5 χρόνια!

Παρασκευάς Παρασκευόπουλος: Σε συζητήσεις βρίσκεται η παράταξη του Παρασκευόπουλου που στις προηγούμενες εκλογές ήρθε δεύτερη. Από τις αποφάσεις που θα ληφθούν, θα εξαρτηθούν πολλά για το προεκλογικό σκηνικό στη Γορτυνία. Πάντως, στις προθέσεις της παράταξης είναι να υπάρξουν συμμαχίες και ευρύτερες συνεργασίες.

Στάθης Κούλης: Πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο έχει έρθει δυναμικά στο προσκήνιο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Διαφαίνεται γύρω από το πρόσωπο του να υπάρχει μία συσπείρωση προσώπων και δυνάμεων και από τη ΝΔ, αλλά και πρώην Δήμαρχων της Γορτυνίας. Ήταν πρώην Δήμαρχος Λαγκαδίων και Πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Αρκαδία. Δείχνει θετικός να είναι υποψήφιος, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το ποιοι και πόσοι θα δεχτούν να είναι δίπλα του.

Σταύρος Χριστόπουλος: Ο πρώην Δήμαρχος Ηραίας ανακοίνωσε στους συντοπίτες του ότι θέλει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας, αλλά στη συνέχεια δεν έχει κάνει κάποια κίνηση. Αν τελικά επιμείνει να κατέβει ή αν θα κινηθεί διαφορετικά, αυτό είναι κάτι που θα το αποσαφηνίσει ο ίδιος το επόμενο διάστημα.

Ηλίας Αποσκίτης: Πολύ καιρό πριν, ο πρώην Δήμαρχος Κοντοβάζαινας έχει ξεκαθαρίσει ότι θα είναι πάλι υποψήφιος για τη Γορτυνία ως επικεφαλής συνδυασμού. Παλιό στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θέλει να δοκιμάσει ξανά να διεκδικήσει τη Δημαρχία.

Μίλτος Λύτρας: Πρόκειται για τον άνθρωπο με τις περισσότερες παρεμβάσεις αυτή την τελευταία 3ετία για τη Γορτυνία. Έχει αναδείξει δεκάδες προβλήματα της περιοχής, την ώρα που άλλοι αυτοδιοικητικοί σιωπούσαν. Ο ίδιος λέει ότι είναι έτοιμος να κάνει το βήμα που δεν έκανε το 2010 και να μπει μπροστά, με δικό του συνδυασμό. Στοίχημα για τον ίδιο να φτιάξει συνδυασμό ανταγωνιστικό για τις εκλογές.

Γιάννης Σακελλαρίου: Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό για τις εκλογές ο πρώην Δήμαρχος Βυτίνας και τέως Αντιδήμαρχος Γορτυνίας. Κρατά κλειστά τα χαρτιά του και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις τελικές του αποφάσεις…

Παναγιώτης Καρβελάς: Ακούστηκε κάποια στιγμή το όνομά του, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι βασική του προτεραιότητα οι δημοτικές εκλογές στη Γορτυνία, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Πάντως,, ο ίδιος αποχώρησε από τη ΝΔ και πάει στο κόμμα Πολύδωρα – Ζώη.

ΣΥΡΙΖΑ: Μόλις πριν από λίγο καιρό, ο Πέτρος Ζούνης αποχώρησε από την παράταξη Γιαννόπουλου και προανήγγειλε μία νέα δημοτική παράταξη της αριστεράς που θα κινείται γύρω από το χώρο που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν θα είναι ο ίδιος επικεφαλής ή άλλος, αυτό θα φάνει άμεσα. Όλα τα σενάρια πάντως είναι ανοιχτά.

ΚΚΕ: Το ΚΚΕ θα κατεβάσει πάλι δικό του συνδυασμό στη Γορτυνία, είτε έχοντας επικεφαλής ξανά τον Γιάννη Φράγκο είτε κάποιο άλλο πρόσωπο. Αυτό θα αποφασιστεί σε κομματικό επίπεδο, όμως σημασία έχει ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα ζητήσει ξανά την ψήφο των Γορτυνίων και θα επιδιώξει να εκλέξει περισσότερους από έναν δημοτικούς συμβούλους.

Κώστας Κουντάνης: Ο πρώην Δήμαρχος Βυτίνας και υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας στις προηγούμενες εκλογές είναι επίσης ένα ερωτηματικό για αυτή την εκλογική αναμέτρηση και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια αν θα είναι πάλι υποψήφιος και με ποιον συνδυασμό…

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται να θελήσουν να κατέλθουν στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και νέα άτομα θέλοντας να κάνουν την έκπληξη. Άτομα που έχουν βαθιά γνώση των δρώμενων στη Γορτυνία, διατυπώνοντας συχνά πυκνά τις προτάσεις τους.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...