Γλέντι στο Ημερήσιο Πανηγύρι του Καλλιανίου (vd)

Το Σάββατο 10 Μαΐου, το γραφικό ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο Καλλιάνι πλημμύρισε από μουσική, χορό και κέφι, στο πλαίσιο του ημερήσιου πανηγυριού που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιανίου. Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, συμμετέχοντας σε ένα παραδοσιακό γλέντι που κράτησε μέχρι τις απογευματινές ώρες.
Το μουσικό πρόγραμμα απογείωσαν καταξιωμένοι καλλιτέχνες: ο Πάνος Ηλιόπουλος με το κλαρίνο του έδωσε το στίγμα της δημοτικής μουσικής, η Μαρία Δέλη με τη ζεστή φωνή της συγκίνησε το κοινό, ενώ ο Γιάννης Λάγιος και ο Γιάννης Γεωργέλος κράτησαν ζωντανό το κέφι με αγαπημένα τραγούδια και χορευτικούς ρυθμούς.
Ο ήλιος, το καταπράσινο τοπίο και τα πολύχρωμα λουλούδια αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για μια εκδήλωση γεμάτη παράδοση και αυθεντικότητα. Οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν παραδοσιακά εδέσματα και χόρεψαν στους ρυθμούς της ελληνικής μουσικής, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως τα πανηγύρια στον τόπο μας παραμένουν ζωντανά και γεμάτα ψυχή.
Ήταν μια ημέρα γεμάτη χαρά, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις σε όλους!
Σχετικά Άρθρα
- Tigers: "Έρχεται η ώρα που επιστρέφουμε ξανά στο κάστρο μας"
- 2025 | Εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Ιερά Μονή Καλτεζών
- Γιορτάζει η Αγία Θεοδώρα Βάστα - Το μήνυμα Βλάση (εικόνες)
- Πρώτο δείγμα, αρνητικό ...
- Υπογραφές για δημιουργία ζωνών πυροπροστασίας | Τζιούμης: “Επενδύουμε σε δράσεις που προστατεύουν ζωές και περιουσίες»