Η επίσημη ανακοίνωση | Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου στην περιοχή Λαγκαδίων
Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και άρσης της επικινδυνότητας στο οδικό τμήμα της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Πύργου, στην περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Λαγκαδίων.
Η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαθίσταται κανονικά.
Παράλληλα, έχουν προβλεφθεί οι αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η σχετική σήμανση, ενώ με ευθύνη των τεχνικών υπηρεσιών δρομολογούνται επιπλέον μέτρα προστασίας, τα οποία θα υποδειχθούν από κατάλληλη γεωλογική – γεωτεχνική μελέτη.



Σχετικά Άρθρα
- Ο Παναγόπουλος λέει ότι δεν παραιτείται από πρόεδρος της ΓΣΕΕ γιατί είναι εκλεγμένος, «ήταν όλα τιμολογημένα» είπε για τα κονδύλια κατάρτισης
- "Τι περιμένουμε από τα παιδιά μας;" | Διάλεξη στην Ένωση Γονέων «η Χριστιανική Αγωγή»
- Σοβαρή υπερχείλιση του ποταμού Τράγου (εικόνες - βίντεο)
- “Το Αστρινό Καρναβάλι φοράει…μάσκα με ρυθμό & χρώματα!”
- Εταιρεία "Μπράβος Α.Ε.": "Το σπαθί ήταν βιδωμένο και ξεβιδώθηκε για να μην ακουμπήσει, κατά τη μεταφορά του ανδριάντα, σε καλώδια και προκληθούν ζημιές"
3 σχόλια
-
Έχουν κρυφτεί όλοι στα λαγούμια τους από ντροπή και δεν φωτογραφίζεται κανένας στο έργο. Πρωτοφανές!!!!!
-
ΝΤΡΟΠΗ μόνο.
-
Ωραία αποκατάσταση. Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Ζήτω το κράτος Μητσοτάκη & ΣΙΑ






