Μέγας για την παράκαμψη Λαγκαδίων: "Να δούμε πιο ζεστά τη συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών"
Κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, ο Παναγιώτης Μέγας ζήτησε από τον δήμαρχο Γορτυνίας «να δούμε πιο ζεστά τη συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών, ειδικά μετά την αρνητική απάντηση της ευρωπαϊκής επιτροπής για την παράκαμψη Λαγκαδίων».
Ο δήμαρχος απάντησε ότι θα γίνει αυτή η συνάντηση, όμως δεν πρέπει να συζητήσουμε για άλλη μια φορά για πράγματα ανεφάρμοστα και μη υλοποιήσιμα λέγοντας ότι το έργο αυτό έχει αποδειχθεί ότι δεν έχει την απαιτούμενη ωριμότητα.
Σχετικά Άρθρα
- Διακοπή νερού σήμερα στην Τρίπολη - Η λίστα με τους οδούς
- Εξιχνιάστηκαν κλοπές στην Τρίπολη
- Χρήστος Λαμπρόπουλος: «Με σύγχρονο σχεδιασμό, η Πελοπόννησος αλλάζει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα»
- Ναός Αγίου Δημητρίου Τζίβα |Η Αγρυπνία επί τη Αποδώσει της Εορτής του Πάσχα (εικόνες)
- ΔΕΥΑΤ | Προγραμματισμένη πτώση πίεσης νερού σε περιοχές της Τρίπολης
4 σχόλια
-
Προσοχή βρε...
Θα καείτε -
Τι να λεμε,,,,
Οταν δεν το πιστευουν ουτε οι δημαρχοι και λοιποι....
Αστα να πανε.
Ολιγοι δυστυχως.!!! -
Προσέξτε μην καείτε από την πολλή ζέστη
-
Πάρε το έναν - χτύπα τον άλλον. Οι δύο πλευρές του ίδιου άχρηστου νομίσματος.
Δεν βλέπουν το σβήσιμο της Γορτυνίας;
Δεν βλέπουν ότι μόνο γέροι μένουν ακόμη εκεί;
Δεν ξέρουν ότι δεν πατάει κανείς ούτε τα Σαββατοκύριακα στα σπίτια των γονέων τους ;
Και ξέρουν και βλέπουν. Το θέμα τους όμως είναι να πέφτει ο μισθός και να ρίχνουν που και που και καμία κορώνα, μπας και πείσουν κανέναν ψηφοφόρο.






