Δήμαρχος Γορτυνίας: "Το Υπουργείο Υποδομών ζητά ανοχή χρόνου για να ενημερωθεί για την παράκαμψη Λαγκαδίων και να έρθει στη σύσκεψη"!
Ενημέρωση για τις ενέργειες που έχει προβεί η Δημοτική Αρχή για την οργάνωση ευρείας σύσκεψης στην οποία θα συζητηθεί η διεκδίκηση του έργου της παράκαμψης των Λαγκαδίων, όπως είχε αποφασιστεί και διατυπωθεί στο σχετικό ψήφισμα/απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος μειοψηφίας, στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δημοτικού συμβουλίου.
«Είμαι σε μια συνεννόηση που δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. όταν το Υπουργείο θα είναι πλήρως ενημερωμένοι θα έρθουν στη σύσκεψη μας. Αλλιώς, θα μιλάμε μόνοι μας. Ζητώ μια μικρή ανοχή. Αφορά το σύνολο της εθνικής οδού «Τρίπολης – Βυτίνας – Αρχαίας Ολυμπίας».
Ο Παναγιώτης Μέγας είπε ότι αυτή η σύσκεψη ήταν να γίνει τον Απρίλιο. «Όταν ψηφίζουμε κάτι, πρέπει να έχουμε μια αξιοπιστία.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Tags:
Παράκαμψη Λαγκαδίων, Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας, Στάθης Κούλης, Παναγιώτης Μέγας, Εθνική οδός Τρίπολης Πύργου,Σχετικά Άρθρα
- Τον ΓΣ Κορωπίου θα φιλοξενήσει ο Πήγασος Θυρέας
- Επιτροπή Αγώνα στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου | Κάλεσμα για την κινητοποίηση της Κυριακής στην Τρίπολη
- Δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας στην Αρκαδία
- Στα γυρίσματα της εκπομπής «Αχ Ελλάδα Σ’ αγαπώ» οι δρομείς του ΣΔΥΤ!
- Ο απολογισμός του Κώστα Μανδρώνη | Σημαντικές ειδήσεις για αντιπλημμυρικό σε Ζευγολατιό - Νεοχώρι, λιμάνι Λεωνιδίου και δρόμο Τρίπολης - Άστρους






