Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παρασκευόπουλος: Κατηγορεί το Δήμαρχο Γορτυνίας για βίαιη καθαίρεση της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης!

Παρασκευόπουλος: Κατηγορεί το Δήμαρχο Γορτυνίας για βίαιη καθαίρεση της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης!
Δήλωση – καταγγελία προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γορτυνίας έκανε ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Γορτυνία Νέα Εποχή, Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, επισημαίνοντας: «Στην ημερησία διάταξη της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος έχει θέση θέμα αντικατάστασης της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας. 
 
 
Πρόκειται για πρωτοφανή ενέργεια αυταρχισμού, αντιδημοκρατικής πρακτικής, παραβίασης της αυτοτέλειας της λειτουργίας του οργανισμού , πρόκειται για μια πράξη παράνομη και γι αυτό καλώ το δήμαρχο και την παρέα του να αποσύρει αμέσως το θέμα. Του θυμίζω ότι το Δ.Σ και τον πρόεδρο, τον ορίζει το δημοτικό συμβούλιο και δεν αποτελεί δικό του προνόμιο. Επίσης του θυμίζω ότι η θητεία του διοικητικού συμβουλίου ,είναι ανάλογη με τη θητεία του δημοτικού συμβουλίου και λήγει το καλοκαίρι. 
 
Έκτακτοι λόγοι, που θα δικαιολογούσαν την βίαιη καθαίρεση της προέδρου δεν υφίσταται , πχ υπεξαίρεση η προβολή εμποδίων στην λειτουργία του οργανισμού. Τουναντίον όπως η ιδία η πρόεδρος με ενημέρωσε η επιχείρηση λειτουργεί κανονικά και ο πραγματικός λόγος, όπως μου είπε είναι, το ότι σε πρόσφατη συνάντηση με το δήμαρχο αρνήθηκε να είναι πάλι στις εκλογές συνυποψήφια του. Επί τρία χρόνια στο Δήμο Γορτυνίας ζήσαμε αυτές τις πρακτικές ως βασική νοοτροπία στη λειτουργία του δημάρχου και μιας ομάδας . Είμαι σίγουρος ότι σε τρεις μήνες ο λαός της Γορτυνίας θα βάλει τέλος στα απομεινάρια του παλαιοκομματισμού και στα αυτοδιοκητικα απολιθώματα.»

3 σχόλια

  • ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 15:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως εγώ όταν κατέβαινα τόσα χρόνια για δουλειές μου με το Δήμο, τη Ντίνα έβλεπα στο πόστο της. Άλλοι είχαν τις δουλειές τους σε διάφορες υπηρεσίες, έπαιρναν τους μισθούς τους και είχαν τον τόπο μας για να κάνουν το χόμπι τους.

  • Γορτυνιος
    Γορτυνιος Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 02:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο παρασκευοπουλος καλα θα εκανε να μαζεψει το κουφαρι του απο την Γορτυνια και να την μαζι με τα αλλα λαμογια πριν παρει ποδί απο τους γορτυνιους!

  • ΤΡΟΠΑΙΑΤΗΣ
    ΤΡΟΠΑΙΑΤΗΣ Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ .ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΩ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...