Η Παγγορτυνιακή Ένωση τίμησε τους διευθυντές του Υδροηλεκτρικού Σταθμού Λάδωνα, Γιάννη Αγγελόπουλο και Γιάννη Σταθά
Η Παγγορτυνιακή Ένωση τίμησε, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, τους δύο διατελέσαντες διευθυντές του Υδροηλεκτρικού Σταθμού Λάδωνα, Γιάννη Αγγελόπουλο και Γιάννη Σταθά, για την πολύχρονη και ουσιαστική προσφορά τους.
Πρόκειται για δύο συμπατριώτες μας που δεν περιορίστηκαν στην άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων, αλλά συνέβαλαν καθοριστικά στην ανάπτυξη της περιοχής, στη στήριξη των κατοίκων της, καθώς και στην προστασία και ανάδειξη της λίμνης του Λάδωνα.
Η Παγγορτυνιακή Ένωση τους εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες, αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά τους, και τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη για τα επόμενα χρόνια.
Σχετικά Άρθρα
- ΕΛΣΤΑΤ - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες
- Χάλκινο βραβείο για το ΕΠΑ.Λ. Μεγαλόπολης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό STEM 2026 (εικόνες)
- 204 ολόκληρα δευτερόλεπτα αφιέρωσε ο Περιφερειάρχης για τη Γορτυνία
- Μεγαλόπολη | 2η Συνάντηση της Σχολής Γονέων και Υποψηφίων Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως
- Γιορτάζει ο Ναός Αγίου Νικολάου στο Μερκοβούνι






