Μια ακόμη βράβευση για τον Γορτύνιο εκ καταγωγής Γιώργο Παναγιωτακόπουλο
Για μία ακόμη φορά βραβεύτηκε, στις 4 Μαρτίου, από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών, για το ποίημά του «Κολοκοτρώνης», ο απόστρατος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.
Πρόκειται για μία ακόμη βράβευση ανάμεσα σε αρκετές άλλες, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Ε.Ε.Λ. και τον πρόεδρό της κ. Λευτέρη Τζόκα, στα γραφεία της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, παρουσία πολυπληθούς κοινού αποτελούμενου από ποιητές, λογοτέχνες και γενικότερα ανθρώπους των γραμμάτων.
Η εκδήλωση αφορούσε την απονομή βραβείων και επαίνων σε διακριθέντες ποιητές και συγγραφείς στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο διαγωνισμό της Ένωσης, ο οποίος διεξήχθη τον Νοέμβριο του 2025.
Σχετικά Άρθρα
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Σειρά επαφών του κ. Σταύρου Τσίχλη στο Ευρωκοινοβούλιο - Στο επίκεντρο η Δίκαιη Μετάβαση της Μεγαλόπολης
- Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων | Καταγγελία για "απαράδεκτη μη πρόσληψη λόγω συνδικαλιστικής δράσης"
- Δωρεάν στείρωση και εμβολιασμός σε δεσποζόμενα ζώα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας - Αιτήσεις μέχρι 30 Ιουλίου 2026
- Κώστας Τζιούμης: «Θερμά ευχαριστήρια στους εθελοντές για την προσφορά τους στην άσκηση “Αινείας 2026”» (εικόνες - βίντεο)






