Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Παγγορτυνιακής Ένωσης, Χρήστος Δημητρόπουλος
Με θλίψη έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Χρήστου Δημητρόπουλου, πρώην Προέδρου της Παγγορτυνιακής Ένωσης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα (3/4) το πρωί, σε ηλικία 90 ετών.
Ο Χρήστος Δημητρόπουλος υπήρξε μια σημαντική μορφή για την Παγγορτυνιακή Ένωση, με ουσιαστική προσφορά και ενεργό συμμετοχή στα κοινά, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ενότητας και της παρουσίας των Γορτυνίων.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή το περασμένο καλοκαίρι, όταν τιμήθηκε από την Παγγορτυνιακή Ένωση και το Δήμο Γορτυνίας, στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης για τα 50 χρόνια της, μαζί με τους διατελέσαντες Προέδρους της. Η βράβευση αυτή αποτέλεσε αναγνώριση της διαδρομής και της προσφοράς του στην Ένωση και στον τόπο.
Η είδηση της απώλειάς του προκαλεί βαθιά συγκίνηση σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του, καθώς αφήνει πίσω του ένα σημαντικό αποτύπωμα στη συλλογική πορεία της Παγγορτυνιακής.
Η κηδεία του θα τελεστεί τη Μεγάλη Δευτέρα, στο Δημοτικό Κοιμητήριο Κηφισιάς και ώρα 12:00 π.μ.
Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Εφημερίδα “Γορτυνία”
Σχετικά Άρθρα
- Γ' Εθνική | Νέα ήττα για τον Πανθυρεατικό - Παραμένει χωρίς πόντο στην τελευταία θέση
- Η Γεωργία Γεννιά για την απώλεια της Γεωργίας Καπόγιαννη: "Το γελαστό μας κορίτσι, τα έχω ειλικρινά χαμένα"
- Tripolis Santa Walk και φέτος στην πόλη!
- Γιορτή και γλέντι στο Ροεινό Αρκαδίας με πρωταγωνιστές το μέλι και τα καρύδια! (vd)
- Δημητσάνα | Η κάρα και τα λείψανα του Αγίου Διονυσίου του Σοφού και το αίτημα επιστροφής τους στον τόπο που συνδέθηκε με την ιστορία του






