Απεβίωσε η μητέρα του Αρχιμανδρίτη π. Ιακώβου Κανάκη
Σε βαθύ γήρας απεδήμησε εις Κύριον η μητέρα του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Ιακώβου, πρώην Γεν. Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως. Η κηδεία της έγινε στην Μάνδρα Αττικής, από όπου καταγόταν. Της Νεκρωσίμου Ακολουθίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γόρτυνος κ.Νικηφόρος και Επίσκοποςο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο κ.Ιερώνυμο.
Το 40νθήμερο μνημόσυνό της θα γίνει το Σάββατο 2 Μαϊου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μοσχάτου, όπου ο π.Ιάκωβος είναι Προϊστάμενος.
Η εφημερίδα μας απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια στον π.Ιάκωβο.
Το άρθρο Απεβίωσε η μητέρα του Αρχιμανδρίτη π.Ιακώβου Κανάκη εμφανίστηκε πρώτα στο e-gortynia.gr.
Tags:
Ιάκωβος Κανάκης,Σχετικά Άρθρα
- "Κωνσταντίνου και Ελένης" - Γιορτάζει ο Πολιούχος στο Κακούρι
- Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας | Εκδήλωση με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη στην Κερασίτσα
- Τρίπολη | Η οδός Καλαμών μετονομάζεται σε "Νίκου Γκάτσου" - Ο δρόμος στο Μουσικό Σχολείο θα ονομαστεί "Οδός Δημητρίου Ταλαγάνη"!
- Παιδικές κατασκηνώσεις στο Παράλιο Άστρος | Κινδυνεύουν να καταρρεύσουν τα κτίρια, δεν θα λειτουργήσουν φέτος!
- Το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης στον 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης






