Με τον Πρόεδρο της Παγγορτυνιακής συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φίλων Στήριξης του Κέντρου Υγείας Τροπαίων
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΊΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ " ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗΣ
Αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Στήριξης του Κέντρου Υγείας Τροπαίων «Ελπίδα Ζωής» συναντήθηκε το βράδυ του Σαββάτου με τον πρόεδρο της Παγγορτυνιακή Ένωση Παναγιώτη Αγγελακοπουλο.
Το κλίμα της συνάντησης ήταν ιδιαίτερα θετικό και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε διάθεση συνεργασίας, κατανόησης και αλληλοσυμπλήρωσης, με κοινό στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Κέντρου Υγείας Τροπαίων, αλλά και γενικότερα των ζητημάτων που απασχολούν τη Δυτική Γορτυνία.
Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση, κατά την οποία ανταλλάχθηκαν απόψεις, τέθηκαν σημαντικά θέματα και συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί νέα, ευρύτερη συνάντηση το προσεχές διάστημα.
Στη συνάντηση είχε προσκληθεί και ο Παναγιώτης Μπένος Πρόεδρος Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, ο οποίος δεν κατέστη δυνατό να παρευρεθεί, καθώς την Κυριακή διεξάγονταν εκλογές και όλο το Σάββατο υπήρχαν προετοιμασίες για την εκλογική διαδικασία.
Σχετικά Άρθρα
- Συνάντηση Παγγορτυνιακής με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Βασίλη Σπανάκη - Αποδέχθηκε πρόσκληση να επισκεφθεί τη Γορτυνία
- Στον Συνήγορο του Πολίτη προσφεύγει η Παγγορτυνιακή για το οδικό δίκτυο της Γορτυνίας
- Παγγορτυνιακή Ένωση | Θα τιμήσει την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και του προστάτη της, Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως
- Βλάσης σε Παγγορτυνιακή: "Εκτιμώ ότι αναμένεται σύντομα η πρώτη χρηματοδότηση για τους δρόμους της Γορτυνίας"
- Η Παγγορτυνιακή ζητά άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών - "Αδράνεια και αδιαφορία για την Εθνική Οδό Τρίπολης - Πύργου"






