Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Το πρόβλημα με το νερό στα Λαγκάδια είναι πολιτικό. Δεν περιμένουμε από τον Εισαγγελέα»!

«Το πρόβλημα με το νερό στα Λαγκάδια είναι πολιτικό. Δεν περιμένουμε από τον Εισαγγελέα»!
Για τη Λαϊκή Συσπείρωση ο Κώστας Σιοκορέλης σημειώνει ότι «με αποφάσεις του Υγειονομικού (3/12/2013 και 10/3/2014) «απαγορεύεται να κάνουν χρήση του νερού στα Λαγκάδια για πόση και οικιακή χρήση πλην της καθαριότητας στην τουαλέτα».
Αφού τόσους μήνες δεν ενδιαφέρεται ο Δήμαρχος, το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και το τοπικό συμβούλιο παρά τις έγγραφες διαμαρυυρίες κατοίκων, του Συνδέσμου των εν Αττική Λαγκαδινών και της Λαϊκής Συσπείρωσης Γορτυνίας (η αστυνομία δεν έχει καμία αρμοδιότητα όπως μας δήλωσε), τότε ας προστατεύσει ο κάθε Λαγκαδινός και ο κάθε επισκέπτης-τουρίστας τον εαυτό του. Για μας το πρόβλημα είναι πολιτικό και με πολιτικούς όρους θα λυθεί (δεν περιμένουμε από τον Εισαγγελέα). ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...»

2 σχόλια

  • johny k.
    johny k. Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 10:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν περιμένουμε να αποφασίσει η Δικαιοσύνη σε καμια δεκαριά χρόνια, θα πεθάνουμε όλοι από μόλυνση. Έχει δίκιο η Λαϊκή Συσπείρωση που λέει ότι το ζήτημα είναι πολιτικό πόσο μάλλον όταν σε ενάμιση μήνα έχουμε εκλογές.

  • αρκας
    αρκας Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 08:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Για αλλη μια φορα ειναι εμφανεστατη η ελειψη θεσεων και ξυλινης αντιδρασης. Ειναι δυνατον στα προβληματα της καθημερινοτητας να προτεινετε σαν λυση τις....εκλογες;;;;;;;;;; Δηλαδη το ΚΚΕ θα καταργηση την δικαιοσυνη και οι διαφορες θα λυνονται με καλπες,παραβαν και...λιθοβολισμους!!!
    Μεγαλη αποτυχια και σαν παρεμβαση,αλλα και σαν αυτοσχεδιασμος! Ασημαντη δε σαν μεθοδευμενη κομματικη....τροχοπεδη!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...