Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έτοιμη να ξεκινήσει έρευνα η Εισαγγελία Τρίπολης για το πρόβλημα με το νερό στα Λαγκάδια!

Έτοιμη να ξεκινήσει έρευνα η Εισαγγελία Τρίπολης για το πρόβλημα με το νερό στα Λαγκάδια!
Σημαντικές εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στο ζήτημα το οποίο έχει προκύψει με την καταλληλότητα του νερού στα Λαγκάδια της Γορτυνίας.
Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί μέχρι και η Εισαγγελική Αρχή της Τρίπολης η οποία προτίθεται να ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, σύμφωνα με όσα είπε στο kalimera-arkadia.gr ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Πολιτών Λαγκαδίων Πάνος Χουντής.
Ο κ. Χουντής επισκέφθηκε την Εισαγγελία, ενημερώθηκε ότι θα ξεκινήσει έρευνα για το ζήτημα αυτό και το πρωί του Σαββάτου ενημέρωσε κατοίκους των Λαγκαδίων για την εξέλιξη αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάνος Χουντής έχει πρωτοκολλήσει 11 φορές έγγραφο για να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας και δεν έχει συζητηθεί ποτέ, όπως καταγγέλλει ο ίδιος!
Ο Δήμος Γορτυνίας έχει καταγγελθεί από κατοίκους διότι δεν έχει λάβει τα μέτρα που του έχει ζητήσει η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας για το νερό, ενώ μήνυμα προς το Δήμο να κάνει το καθήκον έχει στείλει και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιανανκούρας, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Επίσης, έχει σημασία ότι στη Σαββατιάτικη συγκέντρωση των κατοίκων δεν ήταν παρών κανένας υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας…
Το θέμα θα έχει και συνέχεια, αφού πολλοί κάτοικοι στα Λαγκάδια είναι ανήσυχοι και την Κυριακή 6 Απριλίου στις 11.00 το πρωί θα προχωρήσουν σε νέα μάζωξη όπου θα προχωρήσουν και σε συμβολικό κλείσιμο του δρόμου!
Είναι προφανές λοιπόν ότι πρόκειται για μία υπόθεση σοβαρή η οποία δεν πρόκειται να «κλείσει» τόσο εύκολα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
 

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...