Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπασταματίου: «Η παράλειψη της τυπικής υποβολής πόθεν έσχες, δεν απέβλεπε σε απόκρυψη στοιχείων»

Παπασταματίου: «Η παράλειψη της τυπικής υποβολής πόθεν έσχες, δεν απέβλεπε σε απόκρυψη στοιχείων»
Σχετικά με τη λίστα «Νικολούδη» που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ο τέως Δήμαρχος Τροπαίων Γιάννης Παπασταματίου, σε ό,τι τον αφορά ανακοίνωσε τα ακόλουθα: «Πριν το 2003 που εκλέχτηκα και άσκησα καθήκοντα Δημάρχου Τροπαίων Αρκαδίας για δυο τετραετίες (2003-2010) υπήρξα για αρκετά χρόνια Διευθυντικό στέλεχος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. ( Διευθυντής - Γεν. Διευθυντής - μέλος Δ.Σ. Οργανισμών ).
Για όλα αυτά τα χρονικά διαστήματα ( περίπου 15-ετια ) ήμουν υπόχρεος υποβολής  "πόθεν εσχες´´  πράγμα που έκανα ανελλιπώς μέχρι το 2009.  Συνεπώς υπάρχουν στην υπηρεσία του Αρείου Πάγου όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία πλήρως δικαιολογημένα όσον αφορά τον τρόπο κτήσης ( αντίγραφα συμβολαίων γονικής παροχής, αγοράς μέσω δανείου, αξιοποίησης εισοδήματος μου) και όλες οι μεταβολές.
Από το 2009 μέχρι σήμερα ουδεμία μεταβολή των περιουσιακών μου στοιχείων υπήρξε, όπως τούτο φαίνεται από τις φορολογικές μου δηλώσεις και μπορώ να το αποδείξω οποιαδήποτε στιγμή μου ζητηθεί. ( Δεν έχω κληθεί μέχρι σήμερα )
Η παράλειψη της τυπικής υποβολής τα τελευταία χρόνια, την ευθύνη της οποίας αναλαμβάνω, δεν αλλάζει την ουσία, δεν απέβλεπε σε απόκρυψη στοιχείων τα οποία θα προσκομίσω άμεσα ( με ανάλογες αναδρομικές δηλώσεις ) και δεν δικαιολογεί σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και εκμετάλλευση ενόψει δημοτικών εκλογών.
Ιωάννης Παπασταματίου
 τέως Δήμαρχος Τροπαίων Αρκαδίας
τέως Γεν. Δ/ντης Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων»
 
(Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα m-diamantopoulou.blogspot.gr).

1 σχόλιο

  • Τροπαιάτης
    Τροπαιάτης Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 17:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόλλα εργα επι των ημερών σου στα Τρόπαια ....πω πω πω Ελβετία μας έκανες

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...