Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η πρώτη συνεστίαση του Συλλόγου Τροπαιατών της Αθήνας!

Η πρώτη συνεστίαση του Συλλόγου Τροπαιατών της Αθήνας!

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Τροπαιατών της Αθήνας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, την πρώτη συνεστίαση, που θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα «ΜΟΥΡΙΑ» (Αγ.Τριάδος 57 Αγία Παρασκευή, τηλ. 2106080690) την Τετάρτη 25/6/2014 και ώρα 21:00 μ.μ.

... για να γνωριστούμε μεταξύ μας και να συζητήσουμε θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες του συλλόγου. Τιμή πρόσκλησης με πλήρες μενού και απεριόριστη κατανάλωση ποτών, 15 Ε το άτομο. Από αυτό το ποσό τα 5 Ε θα είναι για το ταμείο του συλλόγου. Σας περιμένουμε να περάσουμε μια όμορφη μουσική βραδιά, δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι 21/6/2014.Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη και ειδικότερα των νέων, που θα μας τιμήσουν ιδιαίτερα αν παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Προσπαθούμε για κάτι καινούργιο, διαφορετικό και πρωτοποριακό, που μόνο με συλλογικότητα και τη βοήθειά σας μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ελπίζουμε οι νέοι να μην αγνοήσουν αυτή μας την προσπάθεια. Θέλουμε να γνωρίζουνε ότι με τη συμμετοχή τους θα δώσουν ιδιαίτερο νόημα σε αυτή την πρώτη μας επαφή. Αν μας στηρίξετε, σ' αυτό μας το εγχείρημα, θα είναι μόνο η αρχή. Οραματιζόμαστε περισσότερες και καλύτερες εκδηλώσεις κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα. Είναι προφανές ότι ο σύλλογος δεν στηρίζεται από άλλους φορείς, παρά μόνο από την ανανέωση των μελών του. Μπορούμε να αποδείξουμε αν θέλουμε όλοι μαζί, πως με ελάχιστη προσπάθεια θα κάνουμε πολλά για να φτάσει ο σύλλογος μας ψηλά, χάρη σε σας. Θέλουμε η αγάπη για τα Τρόπαια να υπερσκελίσει όλα τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν, να αφήσει πίσω τα λάθη του παρελθόντος, για να προχωρήσουμε όπως μας αξίζει. Ιδιαίτερα από τους νέους περιμένουμε να συμμετέχουν ενεργά και να μοιραστούν μαζί μας τις φρέσκες ιδέες τους και να μας ομορφύνουν με τα νιάτα τους. Στόχος μας είναι η σύνδεση της νέας γενιάς με την παλαιότερη και η ευαισθητοποίηση στις δυσκολίες, στη δράση και στη λήψη αποφάσεων. Πρέπει να διεκδικήσουμε κοινούς στόχους και συμφέροντα για το καλύτερο στο χωριό μας και να αποκτήσουμε όλοι την ιδιότητα ισότιμου μέλους στο σύλλογο. Η παρουσία όλων σας , σημαίνει στήριξη για μας. Ευπρόσδεκτοι και οι φίλοι σας για να τους γνωρίσουμε και να περάσουμε όλοι μαζί μια υπέροχη βραδιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξει η δυνατότητα συλλογής στοιχείων (διεύθυνση, τηλέφωνα, email, επάγγελμα κ.λ.π.) για την ανάρτηση πλήρους καταλόγου μελών και σε ιστοσελίδα του συλλόγου.

Για τυχόν διευκρινήσεις και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 66937271770, 6982102727.

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και σας παρακαλούμε θερμά να δώσετε όπως πάντα το παρόν.

Μετά τιμής

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος Αλέξης Βεργέτης

Η Γραμματέας Άννα Βούτα

Ο Ταμίας Παναγιώτης Κιντής

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...