Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Όχημα του Δήμου Γορτυνίας για να καλυφθούν ανάγκες της Πυροσβεστικής στα Τρόπαια!

Όχημα του Δήμου Γορτυνίας για να καλυφθούν ανάγκες της Πυροσβεστικής στα Τρόπαια!
Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας ενέκρινε την παραχώρηση επιβατικού οχήματος του Δήμου Γορτυνίας προκειμένου να καλύψει ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης και ειδικότερα του πυροσβεστικού κλιμακίου Τροπαίων (περιπολίες, μεταφορά υλικών και μέσων, αλλαγές προσωπικού), για το χρονικό διάστημα από 1ης Ιουλίου έως 31 Οκτωβρίου 2014.


Την ευθύνη καλής λειτουργίας και χρήσης του οχήματος καθώς και τις δαπάνες κίνησής του αναλαμβάνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγαλόπολης.

Από το Συμβούλιο εξουσιοδοτήθηκε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ιωάννης Γιαννόπουλος να ορίσει επιτροπή παράδοσης – παραλαβής του οχήματος από υπαλλήλους του Δήμου.

Σύμφωνα με τα πρακτικά για το θέμα αυτό, η Πρόεδρος έθεσε υπόψη των μελών του Δ.Σ. το έγγραφο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης με το οποία ζητά την παραχώρησης οχήματος περιγράφοντας τις συγκεκριμένες ανάγκες (περιπολίες, μεταφορά υλικών και μέσων, αλλαγές προσωπικού) για το χρονικό διάστημα από 1ης Ιουλίου έως 31 Οκτωβρίου 2014 το οποίο πρέπει να συνοδεύεται από αντίστοιχα για την κυκλοφορία του έγγραφα και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας.

Στη συνεδρίαση παρευρίσκοντο και εκπρόσωποι των Πυροσβεστικών Κλιμακίων της περιοχής.

Ο κ. Δήμαρχος συνεχίζοντας είπε ότι η πρόταση των υπηρεσιών μας είναι να παραχωρηθεί το όχημα με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ 7564, επιβατικό, το οποίο μπορεί να καλύψει τις αναφερόμενες ανάγκες και η χρήση του οποίου δεν είναι αναγκαία στο διάστημα αυτό στο Δήμο.

Το όχημα πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις για την νόμιμη κυκλοφορία του. Η Πυροσβεστική υπηρεσία θα αναλάβει τις δαπάνες κίνησής του και θα έχει την ευθύνη για την καλή λειτουργία και χρήση του στο διάστημα της παραχώρησης. Αρμόδιο για την παράδοση και την παραλαβή του οχήματος θα είναι το γραφείο κίνησης του Δήμου Γορτυνίας και συγκεκριμένα επιτροπή υπαλλήλων που θα οριστεί από το Δήμαρχο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...