Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ορκίστηκε ο Γιαννόπουλος στο Δήμο Γορτυνίας – Δείτε φωτορεπορτάζ από την τελετή στη Δημητσάνα! (vd)

Ορκίστηκε ο Γιαννόπουλος στο Δήμο Γορτυνίας – Δείτε φωτορεπορτάζ από την τελετή στη Δημητσάνα! (vd)

Η τελετή ορκωμοσίας των εκλεγμένων εκπροσώπων του Δήμου Γορτυνίας έγινε το πρωί της Κυριακής, στο Διασυνεδριακό Κέντρο της Δημητσάνας.

Πολύς κόσμος παρακολούθησε την τελετή στην οποία αρχικά αναγνώστηκαν τα ονόματα όλων των εκλεγμένων και στη συνέχεια τελέστηκε Αγιασμός από τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιάκωβος Κανάκης ο οποίος ζήτησε από τον Δήμαρχο να διαφυλάξει την ενότητα και να συνεχίσει το έργο με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Ευχήθηκε να μην κινδυνέψει η Γορτυνία να έχει άλλο σχολείο κλειστό και να πάψουν να μην έχουν οι γέροντες φάρμακα.

Ο Μητροπολίτης Ιερεμίας δεν κατέστη δυνατόν να είναι «παρών» διότι ήταν με εντολή της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας.

Πρώτος μίλησε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος ο οποίος μίλησε για τα πλεονεκτήματα της Γορτυνίας που εκτός από … θάλασσα έχει όλα τα άλλα, τόνισε ότι έχουν ενταχθεί έργα 15.000.000 ευρώ στο ΕΣΠΑ από τα οποία εκτελούνται έργα 4.000.000 ευρώ. Μίλησε για τη σημασία του εθελοντισμού και ότι ο μόνος εχθρός είναι τα προβλήματα του τόπου.

Ο Ανδρέας Κολοβός, ο οποίος είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, είπε ότι «θα στηρίξουμε όποια απόφαση είναι προς το συμφέρον του Δήμου και της Γορτυνίας», κατήγγειλε τις μνημονικές πολιτικές και ευχήθηκε η ελπίδα και η προσδοκία για τη Γορτυνία να μην διαψευστούν για άλλη μία φορά.

Τέλος, ο Στάθης Κούλης είπε ότι θα υποστηρίξει κάθε προσπάθεια για τα καλό και την πρόοδο του τόπου.

Η επόμενη συνάντηση είναι στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, στις 7 Σεπτεμβρίου, στη Δημητσάνα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...