Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδοιπορικό στη Δημητσάνα: Προβλήματα στο Κέντρο Υγείας, οι ξένοι τουρίστες και το κλειστό Γυμνάσιο (vd)!

Οδοιπορικό στη Δημητσάνα: Προβλήματα στο Κέντρο Υγείας, οι ξένοι τουρίστες και το κλειστό Γυμνάσιο (vd)!
Οδοιπορικό στη Δημητσάνα έκανε το «Καλημέρα Αρκαδία» μαζί με την Αρκαδική Τηλεόραση και μίλησε με κατοίκους της περιοχής που είναι πολλά και μεγάλα.
Σοβαρά παράπονα έχουν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής οι οποίοι βρίσκονται σε κακή οικονομική κατάσταση.
Για την τουριστική κίνηση αναφέρθηκε ότι πήγε καλά το καλοκαίρι για τη Δημητσάνα, κυρίως με ξένους επισκέπτες, ειδικά για ένα 20ήμερο. Και όλοι αναμένουν περισσότερο τουρισμό, τη χειμερινή περίοδο.
Για το Κέντρο Υγείας εκφράστηκαν παράπονα, κυρίως λόγω της έλλειψης ιατρών και φαρμάκων, αλλά και η έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων.
Ο δημοτικός σύμβουλος Λάμπης Μπαξεβάνος λέει ότι οι εποχές έχουν αλλάξει, ο κόσμος ξοδεύει λιγότερα, αλλά σε γενικές γραμμές η κίνηση ήταν ικανοποιητική. Τόνισε ότι υπάρχουν καλές μονάδες, καταλύματα και εστιατόρια και ο κόσμος μπορεί να ψωνίσει ό,τι θέλει. Ενώ, έστειλε μήνυμα ότι πρέπει να διατηρηθεί το κέντρο υγείας της Δημητσάνας, αλλά και των Τροπαίων. Μίλησε για υποβάθμιση του δημοτικού σχολείου, ενώ το Γυμνάσιο και Λύκειο έχει μεταφερθεί στη Βυτίνα, ένα σοβαρό πρόβλημα για την περιοχή.
Ο κόσμος φοβάται μην κλείσει το Κέντρο Υγείας, ενώ διαμαρτύρεται για το κλείσιμο της εφορίας.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χρήστος Ραδαίος είπε ότι η τουριστική κίνηση πήγε καλύτερα από πέρυσι. Την περιοχή επισκεφθήκαν κυρίως ξένοι τουρίστες. Ένα πρόβλημα που επισήμαναν οι τουρίστες είναι ο δρόμος που οδηγεί στη Μονή Τιμίου Προδρόμου. Ενώ, αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...