Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καρέ – καρέ όλα όσα έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας μέσα από φωτογραφίες και βίντεο!

Καρέ – καρέ όλα όσα έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας μέσα από φωτογραφίες και βίντεο!
Την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, υπό τη νέα του σύνθεση, παρακολούθησε το www.kalimera-arkadia.gr και σας μεταφέρει ρεπορτάζ με φωτογραφίες και βίντεο!
Τη συνεδρίαση συντόνιζε αρχικά η πρώτη δημοτική σύμβουλος, σε ψήφους, Δήμητρα Μουτζούρη Κάχρη η οποία ευχήθηκε καλή δύναμη και προσέθεσε ότι «έχουμε μεγάλο έργο να κάνουμε».
Αρχικά, ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος πήρε το λόγο και ευχήθηκε η περίοδος αυτή να αποτελέσει για το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας μία περίοδο ακόμα πιο δημοτική και πιο ελπιδοφόρα, αν και υπογράμμισε ότι βρισκόμαστε σε μία εποχή ανασφάλειας και έλλειψης αισιοδοξίας.
Αυτό τα κλίμα- είπε ότι «εμείς θέλουμε να το ανατρέψουμε, όσο περνά από το χέρι μας. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις ούτε για τη βιωσιμότητα, ούτε για τη χρηματοδότηση του Δήμου, ούτε μπορεί να θεωρηθεί τίποτα δεδομένο».
Ο νέος Πρόεδρος Δημήτρης Παπασπηλίου (πρώην Δήμαρχος Τροπαίων) μετά την εκλογή του, είπε ότι θα λειτουργήσει δημοκρατικά και ζήτησε από όλους τους συμβούλους ευγένεια και όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις. Ζήτησε σοβαρότητα και τόνισε ότι πιστεύει στο διάλογο.
Επισήμανε ότι τα προβλήματα είναι κοινά και ότι κοινός πρέπει να είναι και ο αγώνας.
Από την αντιπολίτευση ζήτησε προτάσεις και καλοπροαίρετη κριτική.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...