Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

200 δένδρα φυτεύτηκαν με πρωτοβουλία του Συλλόγου Τροπαιατών Αθήνας! (vd)

200 δένδρα φυτεύτηκαν με πρωτοβουλία του Συλλόγου Τροπαιατών Αθήνας! (vd)
Δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 24-26/10 στα Τρόπαια Αρκαδίας (στη θέση Σταυρός) με πρωτοβουλία του Συλλόγου Τροπαιατών της Αθήνας.
Παρόλο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ιδίως την Παρασκευή, οι εθελοντές που προσήλθαν στο σημείο κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τη δεντροφύτευση φυτεύοντας 200 δέντρα όπως κυπαρίσσια, λέιλαντ, κέδρους, κουτσουπιές και πικροδάφνες.
Η εθελοντική ομάδα απαρτιζόταν από μέλη του Συλλόγου Τροπαιατών της Αθήνας, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τροπαίων, μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και κατοίκους του χωριού.
Η βοήθεια όλων ήταν πολύτιμη και ουσιαστική δίνοντας ένα όμορφο αποτέλεσμα το οποίο θα δώσει επιπλέον χώρους πρασίνου σε αυτό το πανέμορφο χωριό! 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελαν να αποδώσουν τα μέλη των Συλλόγων και οι κάτοικοι του χωριού στο Πυροσβεστικό Σώμα οι οποίοι βοήθησαν στο έπακρο για την υλοποίηση αυτού του έργου παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές!
Ο Σύλλογος Τροπαιατών της Αθήνας με την κίνηση αυτή θέλησε να περάσει το μήνυμα "Αγαπάμε το χωριό μας αλλά πρώτα Αγαπάμε και Σεβόμαστε το Περιβάλλον"!!!

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...