Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε συμπληρωματικές εκλογές προχωρά η Ένωση Βαχλαίων Γορτυνίας

Σε συμπληρωματικές εκλογές προχωρά η Ένωση Βαχλαίων Γορτυνίας
Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Βαχλαίων η οποία πραγματοποιήθηκε την 30/11/2014 στο γραφείο της Ένωσης, μεταξύ άλλων αποφάσισε και την άμεση προκήρυξη ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ της Ενώσεως.
Το πλήρες κείμενο της απόφασης που ενέκρινε η Γ. Συνέλευση έχει ως εξής:


«Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Βαχλαίων έχοντας υπ όψη το άρθρο 26 του καταστατικού, θεσπίζει για την διάρκεια του υπολοίπου της θητείας του παρόντος Δ.Σ. που άρχισε την 01-12-2013 και θα λήξει την 30/11/2016 τις παρακάτω υποχρεωτικές διατάξεις:
1. Λόγω της εξ αρχής απουσίας αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. για την πλήρη κατά το καταστατικό σύνθεση του Δ.Σ. της Ένωσης Βαχλαίων, και για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης και μη αναπληρούμενης παραίτησης ενός, δύο η και μέχρι τριών μελών του Δ.Σ. τότε το Δ.Σ με την πλήρη επταμελή σημερινή του σύνθεση είτε με την εναπομείνασα σύνθεσή του (αν υποβληθούν έως και τρείς παραιτήσεις), εις το όνομα και κατ εντολή της Γ. Συνέλευσης να προβεί αμέσως στα παρακάτω:
1.1. Να διακόψει τις τακτικές κατά το καταστατικό συνεδριάσεις του καθώς και την λήψη οποιασδήποτε απόφασης λόγω ελλιπούς σύνθεσης. (Απουσία αναπληρωματικών συμβούλων).
1.2. Να διαχειριστεί μόνο τις απολύτως αναγκαίες και απολύτως επείγουσες υποθέσεις της Ενώσεως με δικαιοδοσία προσωρινής Διοίκησης.
1.3. Να προκηρύξει αμέσως, σύμφωνα με τις σχετικές καταστατικές διατάξεις, και το αργότερο την πρώτη Κυριακή μετά από πενήντα ημέρες από σήμερα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ για την κάλυψη των κενών της πλήρους συνθέσεως του Δ.Σ. (τρείς θέσεις αναπληρωματικών μελών) με πρόσκληση έκτακτης Γενικής Εκλογικής Συνέλευσης.
1.4. Μετά την ολοκλήρωση των ανωτέρω, το νέο πλήρες Δ.Σ. που θα περιλαμβάνει πλέον και τρείς αναπληρωματικούς συμβούλους (για την καταστατική εναρμόνιση αλλά και για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων παραιτήσεων), θα συγκροτηθεί εκ νέου σε «σώμα» σύμφωνα με το καταστατικό, εφόσον υπάρξει παραίτηση συμβούλου και αντικατάστασή του από τους αναπληρωματικούς.
Το νέο Δ.Σ. (και καταστατικά πλήρες) που θα προκύψει από τις παραπάνω ενέργειες και το αργότερο μέχρι την εκλογική-απολογιστική Γ. Συνέλευση της λήξεως της θητείας του την 30/11/2016 θα υποβάλει πρόταση τροποποίησης του καταστατικού της Ένωσης Βαχλαίων που θα περιλαμβάνει τις ανωτέρω ρυθμίσεις (νομικά τεκμηριωμένες) προς κρίση και λήψη σχετικής απόφασης από την εκλογική-απολογιστική Γ. Συνέλευση της 30/11/2016, η οποία από τώρα χαρακτηρίζεται για τον λόγο αυτόν και ως καταστατική.»

Κατόπιν της ανωτέρω απόφασης της Γενικής Συνέλευσης, το Δ.Σ. με δικαιοδοσία προσωρινής Διοίκησης εις το όνομα και κατ εντολή της Γ. Συνέλευσης ανακοινώνει προς όλους τους Βαχλαίους ότι την Κυριακή 25/01/2015 στο γραφείο της Ένωσης και ώρα 12:00 μεσημέρι θα συνέλθει η έκτακτη Γενική Εκλογική Συνέλευση προκειμένου να εκλέξει τρία (3) αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ.
Οι Βαχλαίοι που επιθυμούν να εκθέσουν υποψηφιότητα, πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους αυτό στην Ένωση το αργότερο μέχρι την παραμονή των εκλογών Σάββατο 24/01/2015.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται με όλα τα διαθέσιμα μέσα επικοινωνίας προς την Ένωση αλλά και προς τα μέλη του Δ.Σ. το οποίο ασκεί καθήκοντα προσωρινής Διοίκησης της Ενώσεως και τελικώς μέχρι την ορισθείσα ημερομηνία 24/01/2015 να υπογράψουν και το σχετικό έντυπο υποψηφιότητας που είναι διαθέσιμο στα γραφεία της Ένωσης.
Καλούνται όλα τα μέλη της Ενώσεως να συμβάλουν στην υλοποίηση της αποφάσεως της Γενικής Συνέλευσης.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Βαχλαίων
(με δικαιοδοσία προσωρινής Διοίκησης)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...