Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαζεύουν υπογραφές για τα σκουπίδια στη Δόξα Γορτυνίας – «Είμαστε ετοιμοπόλεμοι» λένε! (vd)

Μαζεύουν υπογραφές για τα σκουπίδια στη Δόξα Γορτυνίας – «Είμαστε ετοιμοπόλεμοι» λένε! (vd)
Η πρόβλεψη της προμελέτης να γίνει Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, στην περιοχή «Κέτανη» η οποία ανήκει στην περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος «Δόξας», έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στην περιοχή.
Βέβαια, στο Δημοτικό Συμβούλιο, συγκεκριμένη απόφαση δεν λήφθηκε, αφού θα συναχτεί η διαβούλευση.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» πήγε στο χωριό Δόξα Γορτυνίας και μίλησε με τους κατοίκους για το θέμα της δημιουργίας σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην περιοχή τους.
Αρχικά, μίλησε ο Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Δόξας Βασίλης Καραμάνης ο οποίος είπε: «Μάς ήρθε κάτι  ξαφνικό, δεν έχει ρωτηθεί κανένας. Είναι ένα σημείο παρθένο γεμάτο ελαιοκαλλιέργειες. Είναι επίσης μια χαράδρα εκεί  που οδηγεί στο μεγάλο κεφαλόβρυσο που λέγεται Θρασίμι από το οποίο υδρεύεται το Τουμπίτσι. Όλο το χωριό είναι ανάστατο, είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι, ο Δήμαρχος θα μάς βρει μπροστά τους. Περιμένουν να τους κάνουμε αντιπρόταση δε θα μπούμε σε καμία αντιπαράθεση με τα υπόλοιπα χωριά, αυτό είναι δουλειά του Δήμου. Πιο ευχάριστο θα ήταν να μας δώσουν χρήματα για την αξιοποίηση των ομορφιών του τόπου μας από το να μάς κάνουν σκουπιδότοπο. Θα μάς υποβαθμίσουν, θα μάς εξαφανίσουν από το χάρτη εδώ στη Γορτυνία. Θα βάλουμε αντίσκηνα, θα μάς βρουν μπροστά τους»
Άλλοι κάτοικοι είπαν ότι «είναι
500 μέτρα
από το χωριό, αυτό είναι παράλογο» και ότι «από κάτω πίνουμε νερό, έχουμε πηγές»
«Θα μας πιάσει χολέρα, τα σκουπίδια δεν πρέπει να έρθουν εδώ» είπε άλλος κάτοικος.
Ο Πρόεδρος της επιτροπής αγώνα Γιάννης Μητράκος είπε ότι έχουν μαζευτεί 120 υπογραφές και ότι «θα γίνει γενική συνέλευση σε ένα από τα καφενεία του χωριού θα εγκριθεί ένα ψήφισμα και θα το αναλάβει η καινούργια επιτροπή».

1 σχόλιο

  • π.Μιχαηλ
    π.Μιχαηλ Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ''ΠΟΛΕΜΟ'' ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...