Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόγραμμα στήριξης σε άπορες οικογένειες και στη Γορτυνία

Πρόγραμμα στήριξης σε άπορες οικογένειες και στη Γορτυνία
Ο Δήμος Γορτυνίας συμμετέχει στο πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» στη Ελλάδα, ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.


Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) στηρίζει τις δράσεις των χωρών της ΕΕ για παροχή υλικής βοήθειας στους απόρους. Η υλική αυτή βοήθεια συνίσταται στη διανομή τροφίμων, ρουχισμού και άλλων αναγκαίων ειδών ατομικής χρήσης, η οποία όμως συνοδεύεται και από μέτρα κοινωνικής ένταξης, όπως καθοδήγηση και στήριξη για να μπορέσουν τα άτομα αυτά να βγουν από τη φτώχεια.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι άτομα και οι οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

Οι αιτήσεις των δυνητικά ωφελουμένων θα υποβληθούν από 1/7/2015 έως 31/7/2015 ηλεκτρονικά, είτε ιδιωτικά με χρήση των κωδικών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (TAXIS), είτε μέσω των Εταίρων και επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν. 1599/1986. Οι δυνητικά ωφελούμενοι χωρίς πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή θα μπορούν να απευθύνονται στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας που συμμετέχουν.

ΟΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ που κατοικούν στα όρια του Δήμου Γορτυνίας να υποβάλλουν Αιτήσεις Υπαγωγής στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Γραφεία Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), Τρόπαια, Αρμόδια υπάλληλος: Μαρία Σταθά, τηλ. 27970 22700, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την διαδικασία και τα κριτήρια υπαγωγής στο πρόγραμμα στην επισυναπτόμενη Ανοικτή πρόσκληση της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Αρκαδίας.

Κατεβάστε την ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Γραφείο Τύπου
Δήμου Γορτυνίας

Η ανοιχτή πρόσκληση να ανακοινωθεί σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας

1 σχόλιο

  • Κυριάκος Τσαφαρας του Κωνσταντίνου
    Κυριάκος Τσαφαρας του Κωνσταντίνου Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι είναι πατριώτες, χρήμα στις τράπεζες...ΓΛΟΥΤΕΝΗ στον Λαό....Αντε και σε λίγο θα λέμε, σφάξεμε Πασά μου, να Αγιάσω.....STOP σστην ΑΝΘΡΩΠΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ............

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...