Menu
RSS
Παρασκευή, 09/05/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Βράζουν» για τα τέλη ύδρευσης στο Βαλτεσινίκο Γορτυνίας!

«Βράζουν» για τα τέλη ύδρευσης στο Βαλτεσινίκο Γορτυνίας!
Με αφορμή το θέμα των τελών ύδρευσης που έχει προκύψει εδώ και τέσσερεις μήνες, μετά πρωτοβουλία κατοίκων του χωριού Βαλτεσινίκο Αρκαδίας, έγινε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία του χωριού, στην ταβέρνα «Βασιλικός», με σκοπό να αναδειχθεί το πρόβλημα και να αποφασισθούν οι περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν.
Οι συγκεντρωθέντες αποφάσισαν ομοφώνως σαν άμεση ενέργεια να αποστείλουν στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας με κοινοποίηση τον Δήμαρχο Γορτυνίας και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, έγγραφο με την πρόταση για υπολογισμό του κόστους ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Βαλτεσινίκου και δίκαιη κατανομή στους καταναλωτές της περιοχής. Στην υποβαλλόμενη πρόταση θα περιλαμβάνεται και πρόβλεψη για την αντιμετώπιση πιθανής λειψυδρίας κατά τους θερινούς μήνες.
Στο χωριό επικρατεί αναστάτωση στο θέμα και ήδη έχουν δοθεί στη δημοσιότητα οι αποφάσεις της ανοιχτής συγκέντρωσης και έγγραφα για το θέμα αυτό.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Δελτίο Τύπου μετά την ανοικτή συγκέντρωση των κατοίκων του Βαλτεσινίκου
Πρακτικά ανοικτής συγκέντρωσης κατοίκων Βαλτεσινίκου της 25/10/2015
Έγγραφο προς τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Βαλτεσινίκου

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...