Η Ζάτουνα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες!
Όταν διαβάζονται αυτές οι γραμμές, ο Ζατουνίτης Δημήτρης Νικ. Κάζαγλης, με την ομάδα του, που έχει κάνει τόσες φορές περήφανη τη Ελλάδα, προετοιμάζονται στην Βραζιλία, για να λάβουν μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, με το αγώνισμα της ξιφασκίας, με αμαξίδιο. Η τελετή έναρξης, των Παραολυμπιακών Αγώνων, είναι στις 7/9. Και οι αγώνες που θα δώσουν: 12/9/16 Σπάθη ανδρών. Θα αγωνιστούν οι: Γεράσιμος Πυλαρινός, Βασίλης Ντούνης και Πάνος Τριανταφύλλου. Στις 13/9/16, η Κέλλυ Λουφάκη θα αγωνιστεί στο Ξίφος Μονομαχίας. Στις 15/9/16, οι προηγούμενοι άνδρες θα αγωνιστούν στο Ξίφος Μονομαχίας, Ομαδικό Ανδρών. Οι ευχές οι δικές μας και όλων των Ελλήνων, θα τους συντροφεύουν.
Ο συμπατριώτης μας Δημήτρης Κάζαγλης, ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο, έχει χαρακτηριστεί παγκόσμια το Α και το Ω του αθλήματος. Φτάνοντας στο Ρίο, δήλωσε: « Είμαστε αισιόδοξοι διότι πήραμε μέρος στο Παγκόσμιο κύπελλο και κατακτήσαμε το χρυσό μετάλλιο. Είμαστε ισάξιοι. Δεν φοβόμαστε. Είναι εφικτό να πάρουμε ένα μετάλλιο…». Ο δικός μας Δημήτρης είναι αισιόδοξος ότι το μετάλλιο θα πάρει χρώμα γαλανόλευκο έστω και στο ομαδικό!
Ακόμη!
Συγχαρητήρια!!! στον συμπατριώτη μας Δημήτρη Κάζαγλη, που έκανε για μια ακόμα φορά υπερήφανη όλη την Ελλάδα. Ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος, σηκώθηκε ψηλότερα η γαλανόλευκη, από το μεγαλείο της ψυχικής δύναμης, που έδειξαν τα παιδιά της ομάδας του, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας με αμαξίδιο. Τα ελληνικά μας σπαθιά κάτω από την καθοδήγηση του Δημήτρη Κάζαγλη, του Ομοσπονδιακού μας προπονητή, κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο, στη Πολωνία στις 16-17 Ιουλίου 2016. Νίκησαν την Ιταλία 45-41, την Ουκρανία 45-43 και την Ρωσία 45-32.Ο Σύνδεσμος Ζατουνιτών, έχει τιμήσει τον Ζατουνίτη προπονητή, κατά την εκδήλωση της κοπής της πίτας του. Ο Δημήτρης Κάζαγλης, είναι γιος του Νίκου και εγγονός του Μήτσου Κάζαγλη.







