Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία: Αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στον πάγο - Ρυμουλκήθηκαν από εθελοντές πολιτικής προστασίας (εικόνες)

Γορτυνία: Αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στον πάγο - Ρυμουλκήθηκαν από εθελοντές πολιτικής προστασίας (εικόνες)
Την πρωτοχρονιά το μεσημέρι, λίγο πριν τις 3.00, οι εθελοντές πολιτικής προστασίας Γορτυνίας κλήθηκαν τηλεφωνικώς απο το Αστυνομικό Τμήμα Δημητσάνας για να ρυμουλκήσουν οχήματα τα οποία είχαν ακινητοποιοιθεί λίγο πριν την Ελάτη Γορτυνίας, λόγω παγετού. 
Στο σημείο κατέφθασε ένα όχημα των εθελοντών και περιπολικό απο το Αστυνομικό Τμήμα Λεβιδίου, με αποτέλεσμα στην επόμενη μια ώρα είχαν ρυμουλκηθεί 3 οχήματα σε δύσκολο σημείο.
Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς οι εθελοντές ανακοίνωσαν ότι ο δρόμος απο την διασταύρωση μετά την Στεμνίτσα (βίλλες) μέχρι την Ελάτη εχεί κλείσει με εντολή της αστυνομίας.
Σε δέυτερο συμβάν, περίπου στις 7.00 το απόγευμα κλήθηκαν ξανά απο το Αστυνομικό Τμήμα Δημητσάνας, διότι στο ίδιο σημείο ακινητοποιήθηκαν ξανά δύο οχήματα, ενώ ταυτόχρονα δέχθηκαν τηλεφώνημα και απο αστυνομικό του Τμήματος Λεβιδίου όπου ζητήθηκε βοήθεια για την ρυμούλκηση των 2 οχημάτων.
 Στο σημείο κατέφθασε όχημα της ομάδας καθώς και περιπολικό απο το Αστυνομικό Τμήμα Λεβιδίου και ένα πυροσβεστικό όχημα απο το κλιμάκιο Νυμφασίας. 
Τα οχήματα ρυμουλκήθηκαν απο το όχημα της ομάδας και συνέχισαν την διαδρομή τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...