Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Γορτύνιος Μπάμπης Τσέρτος τραγουδά μαζί με τον Γιάννη Πάριο!

Ο Γορτύνιος Μπάμπης Τσέρτος τραγουδά μαζί με τον Γιάννη Πάριο!
Ένα μοναδικό, όσο και ξεχωριστό ντουέτο, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε πολύ σύντομα, σε νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει ... Ο Μπάμπης Τσέρτος, από τα Τρόπαια Γορτυνίας ... συναντά τον μοναδικό Γιάννη Πάριο, σε μία μουσική συνύπαρξη που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση!
Στο talkofthetown.gr, διαβάζουμε ...

"Γράφει η Κατερίνα Μαθιουδάκη

Με ένα «μεθυστικό» ζεϊμπέκικο που χαρακτηρίζεται αποκλειστικά “ανδρική υπόθεση” καλωσορίζουν την νέα χρονιά ο Γιάννης Πάριος και ο Μπάμπης Τσέρτος.
Πρόκειται για μία σύνθεση του μουσικού Ανδρέα Κατσιγιάννη, η οποία συμπεριλαμβάνεται στον καινούργιο δίσκο του Μπάμπη Τσέρτου με τίτλο «Της καρδιάς τα πάθη» και θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες, σε γνωστή κυριακάτικη εφημερίδα αλλά και σε όλα τα δισκοπωλεία. Οι στίχοι των τραγουδιών ανήκουν στους Ηλία Κατσούλη, Λίνα Δημοπούλου, Χρήστο Παγώνη, Τάσο Χαλκιά, Νίκο Αναγνωστάκη, Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, Οδυσσέα Ιωάννου, Κώστα Καρτελιά, ενώ τα λόγια στο συγκεκριμένο ντουέτο φέρουν την υπογραφή του Σπήλιου Ζαχαρόπουλου.
Ο δίσκος βασίζεται εξ’ ολοκλήρου μουσικά στις συνθέσεις του Ανδρέα Κατσιγιάννη και όπως αναφέρει ο τελευταίος στο ένθετο της νέας δισκογραφικής δουλειάς, συναντιέται μουσικά με τον γνωστό ερμηνευτή …είκοσι χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση! Ωστόσο το ντουέτο Τσέρτου-Πάριου αναμένεται να ξεχωρίσει, καθώς η συνέρευση των φωνών τους ήταν πραγματικά μια αποκάλυψη και θα μπορούσε (…γιατί όχι;) να επισφραγιστεί και στο άμεσο μέλλον από μια συνεργασία σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...