Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκλογές στο Σύλλογο των απανταχού Βυτιναίων

Εκλογές στο Σύλλογο των απανταχού Βυτιναίων
Ο σύλλογος των απανταχού Βυτιναίων και φίλων της Βυτίνας ο «Άγιος Τρύφων» καλεί τα μέλη του σε τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση την Κυριακή 12/2/2017 και ώρα 12.00 στο ξενοδοχείο NOVUS στην οδό Καρόλου 23 (απέναντι από το θέατρο ΒΕΜΠΟ) στον πρώτο όροφο.
Θέματα της συνελεύσεως θα είναι:
1. Απολογισμός πεπραγμένων της διετίας 2015-2016
2. Οικονομικά πεπραγμένα
3. εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών Δ.Σ.
Υπενθυμίζουμε ότι οι επιθυμούντες να εκθέσουν υποψηφιότητα χρειάζεται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο μέχρι πέντε μέρες προ των εκλογών στα γραφεία του συλλόγου ή στη γραμματέα κ. Αθανασία Χαραλαμποπούλου. Οι εκλογές θα διαρκέσουν μέχρι τις 15.00, οπότε θα κλείσει η κάλπη και θα αρχίσει η καταμέτρηση των ψήφων.
Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί, όπως χρόνια τώρα, στο ξενοδοχείο NOVUS στην οδό Καρόλου 23 (απέναντι από το θέατρο ΒΕΜΠΟ) στον πρώτο όροφο την Κυριακή 12/2/2017 και προ της έναρξης της γενικής συνέλευσης δηλ. στις 11.00.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ νέοι και νέες καταγόμενοι από τη Βυτίνα κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.
Καλούνται όλοι οι Βυτιναίοι και φίλοι της Βυτίνας να τιμήσουν με την παρουσία τους την κοπή της πίτας και να συμμετάσχουν στη διαδικασία των εκλογών, ώστε ο σύλλογος να έχει την όσο το δυνατόν ευρύτερη αποδοχή.
Για το Δ.Σ. του συλλόγου
Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Παναγιώτης Παπαδέλος Αθανασία Χαραλαμποπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...