Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου στην πίτα της Παγγορτυνιακής! (εικόνες)

Εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου στην πίτα της Παγγορτυνιακής! (εικόνες)
Εντυπωσιακή η προσέλευση προσκεκλημένων και μελών της Παγγορτυνιακής Ένωσης στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στο «Πνευματικό Κέντρο Γορτυνίων». Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ.Ιερεμίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, οι Βουλευτές Γιώργος Παπαηλιού, Κώστας Βλάσης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γεωργία Γεννιά, Σοφία Βούλτεψη και Γιώργος Καρράς, ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Γιάννης Μπασκόζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, οι Δήμαρχοι Γορτυνίας Ιωάννης Γιαννόπουλος, Ιλίου Νίκος Ζενέτος, Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, οι πολιτευτές Εύη Τατούλη, Νίκος Κωστόπουλος και Ζωή Ράπτη, ο Αντιδήμαρχος Γορτυνίας Πάνος Μητρόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολλοί πρόεδροι Γορτυνιακών και Αρκαδικών Συλλόγων.

Τους προσελθόντες καλωσόρισε η Γενική Γραμματέας της Παγγορτυνιακής Ένωσης Πέννυ Καλύβα. Ακολούθως απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος Παναγιώτης Πλέσσιας και πολλοί εκ των καλεσμένων. Παράλληλα τέθηκε επί τάπητος και το σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί τη Γορτυνία, το οποίο είναι η συγκομιδή των απορριμμάτων, για το οποίο ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι μέχρι οριστικής λύσης του θέματος από την Περιφέρεια και την Κυβέρνηση, γίνονται συζητήσεις για την μεταφορά των σκουπιδιών με ιδιωτικό φορέα.

Στη συνέχεια την πίττα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ.Ιερεμίας. Η όμορφη αυτή εκδήλωση, μέσα σε μια ζεστή και πατριωτική ατμόσφαιρα, έκλεισε με το άκουσμα ενός Κολοκοτρωνέïκου δημοτικού τραγουδιού με το κλαρίνο του Γιώργο Δαλιάνη και τους καλλιτέχνες Διαμαντή Ρουμελιώτη, Παναγιώτη Αγγελακόπουλου, Γιώργο Πυρπυρή και τη συμμετοχή του κόσμου.

ΦΩΤΟ: Βασίλη Κουτρουμάνου

Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.Φωτογραφία του χρήστη Παγγορτυνιακή Ένωση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...