Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τιμήθηκε ο γιατρός Ανδρέας Σεραφείμ στην εκδήλωση της Αδελφότητας Κοντοβαζαινιτών (εικόνες)

Τιμήθηκε ο γιατρός Ανδρέας Σεραφείμ στην εκδήλωση της Αδελφότητας Κοντοβαζαινιτών (εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/2/17 και ώρα 11.30 πμ η εκδήλωση της Αδελφότητας Κοντοβαζαινιτών, που περιελάμβανε παράδοση Τιμητικής πλακέτας στην Γιατρό Ανδρέα Σεραφείμ με ευγνώμονες ευχαριστίες,ως ορατό δείγμα επιβράβευσης και αναγνώρισης των παρασχεθησομένων πολύτιμων υπηρεσιών του,την κοινωνική προσφορά και ευαισθησία, την αλληλεγγύη και την αγάπη του για την γενέτηρά μας Κοντοβάζαινα και τους συμπατριώτες μας. Επίσης πραγματοποιήθηκε κοπή της πίτας, με χορηγία των δώρων για τα δύο φλουριά κουρτίνες από το κατάστημα του συμπατριώτη μας Γεώργιου Κανελλάκη τον οποίο ευχαριστούμε πολύ! Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση με ομόφωνη ψήφιση τροποποίησης του καταστατικού (λεπτομέρειες της τροποποίησης του καταστατικού θα σας παραθέσουμε με νεότερη ανακοίνωση) και τέλος απολαύσαμε τον πλούσιο μπουφέ με φαγητά και γλυκά!

Ευχαριστώ από καρδιάς τους πατέρες που ευλόγησαν την πίτα μας, πάτερ Λεωνίδα Θωμά και Πάτερ Νικόλαο Κουτρουμάνο .Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κος Ευάγγελος Γιαννακούρας,ο Δήμαρχος Γορτυνίας κος Γιάννης Γιαννόπουλος, οι Βουλευτές Αρκαδίας κκ Οδυσσέας Κωσταντινόπουλος,Κώστας Βλάσσης και Γιώργος Παπαηλίου.Οι πολιτευτές κα Εύη Τατούλη και κος Στάθης Κούλης.Απο το ίδρυμα Γ.Τσακάλου ο Πρόεδρος κος Κώστας Καλύβας και ο αντιπρόεδρος κος Δημήτρης Βάρδας και το μέλος του ιδρύματος Σπύλιος Βλαχούλης. Από την Εφημερίδα "Γορτυνία" η διευθύντρια κα Πέννυ Καλύβα,Από την ένωση Συλλόγων τ. Δήμου Κοντοβαζαίνης η Πρόεδρος κα Ελένη Παπαγιάννη και ο κος Περικλής Κάβουρας, ο Στρατηγός μας κος Γιάννης Τζώρτζης και πλήθος εκλεκτών συμπατριωτών και φίλων. Ήταν ανέλπιστα μεγάλη η προσέλευση μέσα σε ευχάριστη , γιορτινή ατμόσφαιρα,έμειναν όλοι ευχαριστημένοι κι αυτό μας έδωσε διπλή ικανοποίηση και χαρά!!!!!!

Ευχαριστούμε δε, ιδιαίτερα την νεολαία μας που έδωσε δυναμικό παρών!!! Αυτοί είναι το μέλλον μας και το μέλλον της Αδελφότητας!!! 
Επίσης θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω,την Στρατηγούλα την Γούβη που μας προσέφερε φέτος την Πίττα και τον Σοφοκλή τον Ρουμελιώτη που μας προσέφερε τα γλυκά καθώς και το Δ.Σ. για την συνεργασία του και την συνδρομή του ώστε να προσφέρουμε ένα μπουφέ με εκλεκτά σπιτικά φαγητά !!! Επίσης τον τέος Πρόεδρο τον κο Βασίλη Γούβη που μας έφερε από την Λάρισα σπιτικό κρασί και τσίπουρο παραγωγής του!! !Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπατριώτες και φίλους της Αδελφότητας που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας, για την αγάπη τους και τα θετικά τους σχόλια που εξέφρασαν για εμάς με διάφορους τρόπους (τηλεφωνικά, με μηνύματα και κοινοποιήσεις στα διαδικτυακά μέσα!!)

Τέλος εύχομαι καλή επιτυχία στην προγραμματισμένη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντοβαζαίνης. 
Χρόνια πολλά σε όλους τους Κοντοβαζαινίτες!!! Και του χρόνου με υγεία!!!

Κείμενο - φωτογραφίες: Σούλα Κιούση

Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.Φωτογραφία της Soula Kiousi.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...