Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ … Η Περιφέρεια ανακοίνωσε έργο για το μισογκρεμισμένο γεφύρι στα Λαγκάδια!

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ … Η Περιφέρεια ανακοίνωσε έργο για το μισογκρεμισμένο γεφύρι στα Λαγκάδια!
 
Για το πρόβλημα με το μισογκρεμισμένο και επικίνδυνο γεφύρι στην είσοδο των Λαγκαδίων, το «Καλημέρα Αρκαδία από το 2013, με αλλεπάλληλα ρεπορτάζ.
Με μεγάλη καθυστέρηση, η Περιφέρεια προχωρά επιτέλους την υλοποίηση του έργου.
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Υλοποιούμε ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο για τα Λαγκάδια και την Εθνική Οδό Τρίπολης – Λαγκαδίων – όρια νομού μέχρι την Ηλεία, το οποίο αποτελούσε όνειρο δεκαετιών και λύνει τεράστια προβλήματα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την υπογραφή της σύμβασης αποκατάστασης της λίθινης γέφυρας στην είσοδο των Λαγκαδίων, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 στην έδρα της Περιφέρειας.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε ότι το έργο θα υλοποιηθεί πολύ σύντομα, ώστε εντός του καλοκαιριού να έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.
Αφού τόνισε ότι «καταφέραμε με σκληρή και επίμονη δουλειά να εξασφαλίσουμε ένα τόσο δύσκολο έργο» ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε από το Υπουργείο τη χρηματοδότηση και άλλων σημαντικών υποδομών του συγκεκριμένου οδικού άξονα.
Σύμφωνα με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται να γίνουν εργασίες για την αποκατάσταση της στατικότητας της λίθινης γέφυρας στην είσοδο των Λαγκαδίων επί της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Πύργου και την αύξηση της διατομής του, ώστε να αποκτήσει δύο ρεύματα κυκλοφορίας, βελτιώνοντας τόσο το επίπεδο ασφάλειας, όσο και άνεσης. 
Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Βαγγέλης Γιαννακούρας και οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας. 027bd2cf993c37f3479f3e5602c36f01 XL

1 σχόλιο

  • Ντουντουλας
    Ντουντουλας Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 05:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι δυνατον να υποσχεται ο Τατουλης οτι θα φτιαξει μια δυσκολη γεφυρα, με πασσαλους,οπως πρεπει να γινει η λαγκαδινη γεφυρα εως το καλοκαιρι;;; Απιστευτο. Με νταξιον να την βιδωσει, δεν θα προλαβει αυτο το καλοκαιρι.Μηπως βαζει στοιχημα;;;; Εδω που τα λεμε, δεν μας ειπε, ποιό καλοκαιρι εννοει! Αρα εχουμε αλλη μια εκθεση ιδεων με θλιβερα ψεμματα του Τατουλη που ενω κανενας δεν τον πιστευει, συνεχιζει τα φτηνα σοου για ....αφελεις.Εκτος και εαν προλαβει μεσα στο ....καλοκαιρι του 2017 να ολοκληρωσει ολες τις προηγουμενες μπαρουφες του οπως,παρακαμψη Λαγκαδιων,αεροδρομιο Τριπολης,αναπτυξη λιμνης Λαδωνα.....και στο τελος το γεφυρι των Λαγκαδιων!!!
    Αρα,στην ζωη και την πολιτικη, οταν ενα νεο ψεμα ακολουθει συνεχως ενα αλλο,τοτε το σιγουρο ειναι οτι χανεις την ταυτοτητα της προσωπικοτητας σου και αποκτας .....παρατσουκλι, οπως ο μουσαντας,ο μούσιας,ο παραμυθας,ο φαφλατάς,ο αφερεγγυος,ο ψευτης,ο ψευτολογος....γενικα αυτος που ειναι εχθρος με την ΑΛΗΘΕΙΑ ! Τι δεν καταλαβαινετε βλακες;;;;;;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...