Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προχωρούν οι εργασίες βελτίωσης στο δρόμο προς το Βαλτεσινίκο! (εικόνες)

Προχωρούν οι εργασίες βελτίωσης στο δρόμο προς το Βαλτεσινίκο! (εικόνες)
Σαρανταπέντε (45) συνολικά παρεμβάσεις υλοποιούνται στο δρόμο προς το Βαλτεσινίκο στο πλαίσιο εργολαβίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας.
Παρεμβάσεις σε στροφές και γενικά σε όλο το δρόμο που θα βελτιώσουν την ασφάλεια για τους οδηγούς και θα μειώσουν το χρόνο πρόσβασης στο χωριό αλλά και προς τη Λίμνη Λάδωνα, αφού τα έργα συνεχίζονται και μετά το Βαλτεσινίκο.
"Μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αρκαδίας Γιώργο Ρουμελιώτη και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιάννη Σταματάκο επιθεωρήσαμε τις εργασίες και διαπιστώσαμε την γρήγορη εκτέλεση των παρεμβάσεων που απαιτούνται και εντοπίσαμε βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν ακόμα.
Σε μία κρίσιμη εποχή υλοποιούμε έργα που αλλάζουν την Αρκαδία μας και αφορούν τόσο σε οδικά έργα όσο και σε αναπτυξιακά έργα (αρδευτικά κλπ) και με τις άοκνες προσπάθειες του Περιφερειάρχη βρίσκουμε πόρους για να κάνουμε αυτά τα έργα, αφού στόχος μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του τόπου μας και η αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας." τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας.

1 σχόλιο

  • τμ
    τμ Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    χρειαζεται κ διαπλατυνση ο δρομος απο βαλτεσινικο για μυγδαλια κυριως στην περιοχη του καμπου κ εξω απο τη μυγδαλια και πιστευω σημανση σε μεγαλυτεη ακτινα για βαλτεσινικο,μυγδαλια,[κυρας γεφυρι,μουρια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...