Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Αδειάζει» Γιαννόπουλο ο Παπαηλιού του ΣΥΡΙΖΑ για το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Γορτυνία!

«Αδειάζει» Γιαννόπουλο ο Παπαηλιού του ΣΥΡΙΖΑ για το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Γορτυνία!
Γεμάτη από σκουπίδια είναι η Γορτυνία, με την περιοχή να έχει ήδη κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Την Τρίτη θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου για να τρέξει τις διαδικασίες, ώστε να ξεκινήσει άμεσα οι μεταφορές απορριμμάτων σε νόμιμα αδειοδοτημένο χώρο και να μπορέσει να καθαρίσει η Γορτυνία από τα συσσωρευμένα σκουπίδια.
Για το ζήτημα αυτό, προχώρησε σε μία δημόσια παρέμβαση ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, που ουσιαστικά «αδειάζει» τον Δήμαρχο Γορτυνίας, Γιάννη Γιαννόπουλο, λέγοντας ότι δεν ανταποκρίνεται στη σύσταση του γενικού γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων να προχωρήσει μία λύση που δεν περιλαμβάνει μεταφορές σκουπιδιών σε άλλες περιοχές.
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ
«Για το ζέον θέμα των απορριμμάτων : Η δημοτική πλειοψηφία δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στη σύσταση του γενικού γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, ο οποίος κατά τη συνάντησή που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Η. Παπαηλιού, πρότεινε στο δήμαρχο Γορτυνίας την επέκταση του συστήματος διαλογής στην πηγή, ανακύκλωση και προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων. Πάντως, ούτως ή άλλως, η αρμοδιότητα και η ευθύνη ανήκουν στην τοπική αυτοδιοίκηση.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...